Multi Purpose Foam Cleaner Spray Kvaliteetne Auto Salongi Puhastus-Spray Auto Koju Pinnad Nahk Puhtamaks, Auto Tarvikud

0 Reitingud
€7.26 €14.51

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Lihtne Kasutada: Kõrvaldab mustuse ja plekid oma auto interjöör kergust.See foam cleaner on vaja ainult 1 toote-ja lihtne spray ja puhastamiseks meetod, et saada oma sõiduki uksed, istmed, center konsool ja katuse otsin uusi uuesti.

2. Tugevneda Õhk: See auto interjöör foam cleaner saab tõhusalt kõrvaldada omapärane lõhn põhjustatud õli, plekk.See sisaldab taime ekstrakti eeterlikku õli, mis võib tugevneda õhu ja tee oma auto keskkond mugavamaks.

3. Ohutuks Kasutamiseks: Hoida teie auto interjöör ohutu meie foam cleaner.Selle kerge, kuid tõhus valem hoiab ära kahju, et nahk -, metall-ja teiste pindade, mistõttu see on ideaalne valik õrn puhastus.

4. Veekindel Vara: Meie Auto Interjöör Foam Cleaner sisaldab rikas orgaaniline räni ja teisi aktiivseid aineid, sügavalt toidab oma auto samas moodustavad veekindla kaitsekilega, et vältida kulumisest tingitud tolmu -, vee -, pleegib ja lagunemine.

5. Multi-funktsionaalne Disain: Kiiresti eemaldada igasuguseid kangekaelne plekke oma auto interjöör, mööbel, kingad ja rohkem seda tugev ja plekkide eemaldamise spray.See teeb teie auto interjööri ilme täiesti uus.

Descripti ons:

Hoidke oma auto otsin uhiuue meie Auto Foam Cleaner Spray!Kasutada lihtsalt ja naudi kerge valem, mis kiiresti eemaldab kangekaelne plekke vältida tolmu -, vee -, pleegib, ja lagunemine.Tee oma auto keskkonda rohkem mugav ja puhas kergust!

Kirjeldus:

1. Nimi: Auto Interjöör Foam Cleaner

2. olek: vedelik

3. Net sisu: 200ml

4. Sobib: auto puhastus, kodumasinate puhastamine

Pakkeleht:

1* Autosalongi Foam Cleaner

sku: k5256

Erilised Omadused Kauakestev foam cleaner
Toote Tüüp Nahk Ja Polster Cleaner
Toote Kaal 250g
Toote Maht 200ml
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp Vedelik

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…