Lumi Kaabits Auto Lume Kaabits Metallist Harja Baari, 2-in-1 Eemaldatav Jää Kaabitsaga Auto Esiklaas Koos Ergonoomiline Vaht Käepide

0 Reitingud
€4.62 €7.11

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tee lumekoristus oma auto imelihtne meie lumi kaabits!Koos sõiduki puhastamine 1 samm, saab kergesti eemaldada lumi ja jää oma auto aknad, kere, tahavaatepeeglite, ja rohkem.Featuring extra-pikk disain ja mitte lihtsalt deformeerunud ehitus, see lumi kaabits sobib iga auto omanik.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Lume Kaabits Auto

Materjal: ABS + alumiinium

Toote mõõdud: 85 x 10cm/33.5" x 3.9"

Toodete Nimekiri:

1*Lumi Kaabits Auto

Märkused:

Palun lubage 0,5 cm/0.20 vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi punkt, loodan, et saate aru.

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav Lahendus: Nautida mugavust a 2-in-1 disain meie lumi kaabits auto.Selle dual-purpose pea harjad lumi ja kraabib jääd 1 samm, kõrvaldades vajadust eraldi vahendid.

2.Lihtne ja Turvaline Puhastamine: ekstra-pikk disaini, mida saab hõlpsasti eemaldada lumi ja jää auto katusega, akna ja keha ilma kriimustada värvi või haiget oma tagasi.

3.Maksimaalne Vastupidavus: Tee lume ja jää eemaldamise imelihtne see lumi kaabits auto, sisaldades metallist harja baar, mis talub madala temperatuuri ja kõrge rõhk, anti-rooste ja anti-roostetama maksimaalne vastupidavus ja sitkus.

4.Hea Lume Eemaldamine: Tänu oma õrna nailonist harjased, meie lumi kaabits auto lihtsalt eemaldab lume ja külma alates aken, kere, peeglid, ja rohkem ei kahjusta auto värvi.

5.Multifunktsionaalne Lumi Kaabits: Avasta mitmekülgne lumi kaabits, mis näeb teie pere vajadustele.Kui kaabits on laia kasutust ja vaevata eemaldab lume alt katused, windprotects, ja aken.

sku: k5040

Materjali Tüüp ABS + alumiinium
Toote Tüüp Jää Kaabitsaga
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…