Osad Tarvikute Komplekt Ecovacs Deebot N8 T8 1 Peamised Pintsel 4 Filtrid 6 Pool Pintslid T8 N8 Ozmo 950 920 Asendamine

0 Reitingud
€19.25

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Lisatarvikud/varuosad on kooskõlas Deebot T8, T8+, T8 AIVI, T8MAX, N8, N8+, N8 Pro, N8 Pro+, T9, T9+ozmo 950 omzo 920 robot tolmuimeja (toode ei ole kooskõlas Deebot T9 AIVI).

Peamine pintsli & pool pintsel on valmistatud pehmest ja vastupidavast materjalist, see ei kahjusta teie põrandale.Peamine hari Deebot T8 on tihe harjased, lukud kiiresti ja saab vahetada kiiresti ja lihtsalt.Unikaalselt kavandatud pool hari Deebot T8 saavad hakkama erinevate põrandapinnad, jõuab sügavale nurgad ja servad kergesti eemaldada suurem mustus ja tolm ja puhtana hoida.

Filter Deebot T8 on valmistatud kõrge-tugevus keskkonnasõbralikke materjale, mis hoiavad tolmu lestad, allergeenid ja mustuse ära hoida oma kodu puhas.Puhas varuosad regulaarselt, et parandada äraveo jõudlust ja laiendada elu oma tolmuimeja.Parimate tulemuste saamiseks, varuosade jaoks Deebot T8 2-3 kuud soovitatav asendamine, sundimatu asendamine, mingeid tööriistu vaja.

Kui pool pintslid Deebot on painutatud transpordi ajal, neid saab taastada, lihtsalt pannes need sooja vee, samas, laske sel täielikult kuivada õhu enne taaskasutamist.Kui te kasutate rullid esimest korda, võib esineda müra, mis kaob mõne aja pärast.

Materjal: plastik

värv: nagu näha

Pakendi Sisu:

1 x pintsel rull

4 x filter

6 x pool harja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k443171

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…