Halloween Pumpkin Silikoon Küünal Hallituse DIY Kipsi Epoksü Vaik Ice Cube Küpsetamine Šokolaadi Hallitus Puhkus Suveniirid Home Decor Kingitused

0 Reitingud
€13.34 €26.67

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Unikaalne Pumpkin Disain: suu avab meie unikaalne kõrvits küünal hallituse väikeste silmade ja suur silm, ideaalne käsitöö naljakas ja armas küünlad mis tahes stiili.Oma silmapaistva kõrvitsa kuju on ideaalne sügisel ja Halloween decor, mis avaldab muljet oma lähedastega.

2.Lihtne Release Hallituse: Luua uimastamist Kõrvits küünlad kergust, kasutades meie hallituse.Lihtsalt keera hallituse ja push alt lihtne demoulding pärast vaha täielikult kuivab, pole täiendavaid tööriistu vaja!

3.Rebenemiskindlast: Valmistatud vastupidavast pisar vastupidav silikoonist materjal, see kõrvits küünal hallitus on lihtne pesta sooja seebiveega ning kasutada saab mitu korda teha ilusaid küünlaid.

4.Ainulaadne Kujundus: selle kõrvitsa küünal hallituse, võite teha peen DIY käsitöö, lisades pigment, glitter, kivid, litrid, helmed, kuiv, lilled, lehed, ja rohkem.Luua oma uimastamise küünlad Halloween, Thanksgiving, või iga kord.

5.Erinevaid Rakendusi: Tee ilus kõrvitsa-kujulised jääkuubikud või kasutada seda kõrvits küünal hallituse luua DIY käsitöö käsitöö, nagu aroomi küünlad, kipsist kujud, laua decor, ja rohkem.Ideaalne Hallowen ja laialdaselt kasutatakse vaiku casting käsitöö, seepi, savi, käsitöö, ja kodu kujundusest.

Kirjeldus:

See Silikoon Kõrvits Hallituse funktsioone nii väikeste silmade ja suur silm, ideaalne tõmmates hallituse põhjas on lihtne vabastamist.Laialdaselt kasutatakse, see hallitus on must-olla iga baker või DIY entusiast.

Kirjeldus:

Nimi: Silikoon Kõrvits Hallituse

Materjal: Silikoon

Kaal: 278g

Suurus: umbes 9,5*6,5 CM (3.74*2.55 tolli)

Pakkeleht:

1 x Kõrvits Silikoon Õliga

Märkused :

Toote mõõdud/pildid on käsitsi mõõdetud ja võtta, palun anna mulle andeks see väike kõrvalekalle

sku: k224225

Kuju Cartoon Joonis
Materjal Silikoon õliga
Mudeli Number Kõrvits Hallitusseened Silikoon
suurus Silicone mold
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…