Pulli Pealuu Seina Decor Bull Skull Pea Seina Decor Looma Peaga Seina Decor Vaik Pulli Lehma Kolju Pea Seina Kaunistamiseks Koos Mahlakad

0 Reitingud
€22.73 €45.46

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See lehm kolju seina decor on valmistatud kõrge-kvaliteet vaik, mis on vastupidav ja ei ole lihtne moonutada.See on realistlik ja detailne disain, sarved, hambad ja silmad.Lehm kolju seina decor on lihtne riputada seinale, ja see loob salapärane atmosfäär oma baar.

Kirjeldus:

Nimi: Lehm Kolju Decor

Toote mõõdud: (ligik.)23*26*11.2 cm/9.06*10.24*4.41 inches (käsitsi mõõtmine, väike viga)

Pakendi suurus: (ligik.)29*26*13.5 cm/11.42*10.24*5.31 tolli

Pakkeleht:

1*Lehm Kolju Decor

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lääne-Tribal Romantika: See lehm kolju decor loob tugeva visuaalse mõju ja salapärane atmosfäär kodus.Simulatsiooni bull pea seina on seotud succulents, et lisada puudutus rohelus ja elu.See on ideaalne valik kõigile, kes armastab romantiline stiil.

2.Tasumata Materjal: Meie lehm kolju decor on meisterdatud peen vaik casting, tutvustada peente detailidega, mis toovad kolju elu.Oma hea kvaliteediga ja vastupidav materjal tagab see ei deformeeru lihtsalt.Ideaalne lisades maamees puudutage mis tahes ruumi.

3.Laialdaselt: See lehm kolju decor saab lisada puudutus roheline ja aktiivsust tahes ruumi, kas see on teie magamistuba, vannituba, elutuba, baar, kauplus, klubi, või puhkeruumis.See näeb välja ilus, kõikjal ja loob kordumatu atmosfääri.

4.Loomingulised Kingitused: Vaata enam täiuslik kohal mahlakad ja lääne-decor harrastajatele!Väljendada oma mõtteid ja soove selle simulatsiooni bull pea seina decor.Suurepärane võimalus kaunistab iga seina ja rõõmu oma lähedastele ainulaadne ja loominguline kingitus.

5.Õmblusteta Paigaldus: Meie lehm kolju decor pakub lihtne paigaldada ja ei kahjusta teie seina.Installige see vaevata lihtsalt puudutades seda seina külge, säästes aega ja energiat, samas lisades maamees puudutada oma eluruumidesse.

sku: k110872

Stiil Modern Stiil
Materjal vaik
Teema Loomade
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…