Rippuvad Wc-Paberi Juhul Kaasaskantav Salvrätiku Paber Kudede Ladustamise Kott Korduvkasutatavad Kudede Box Kodu Väljas Reisi Matka Piknik

0 Reitingud
€0.83 €2.35

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie wc-paberi rulli kate on meisterdatud ilus tikand, mis lisab soojust ja lõbus oma vannituba.See on lihtne kaasas kanda ja salvestada, ja saab kasutada kiiresti.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, see ei sulata või pill aja jooksul.Uuendada oma vannituba decor meie wc-paberi rulli kate.

Kirjeldus:

Toote nimetus: paber rätikuga katta

Toote kaal: 50g

Toote mõõdud: 20*14*1.5 cm/7.87*5.51*0.59 tolli

Toote materjal: puuvill

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värv võib pisut erineda pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm erinevused suurus.

Pakk Nimekiri:

Wc-paberi rulli kate*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kõrge kvaliteediga Materjal: Selle wc-paberi rulli kate on valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, mis on vastupidav ja lihtne puhastada.See võib kaitsta oma paber rätikud alates veeauru ja tolmu, hoida neid kuiv ja puhas.Kanga materjal on pehme ja mugav, ei pleegib või pilling.

2.Portable Storage Lahendus: Eemaldage ja murra see wc-paberi rulli kate on lihtne veavad ja ladustamine.Selle ruumisäästlik disain on täiuslik on-the-go kasutada, ja konksud võimaldavad teil riputada see seinale või pange see töölauale väsimatu organisatsiooni kõikjal, igal ajal.

3.Peen Tikand: Kogemus puhas rõõm iga kord, kui sa seda kasutada wc-paberi rulli kate.Ilus tikand armas silmad ja ripsmed lisab, mänguline ja elav õhkkond, et oma vannituba.Uskumatu tikand käsitöö on absoluutne rõõm vaadata.

4.Paranenud Paber Juurdepääs: Poolt featuring mugav suu disaini meenutav suur auk, meie wc-paberi rulli kate kõrvaldab vaja avada kaas-või lukuga.Sobib kõigile valtsitud paberi suurus, lihtsalt tõmbab välja rätikud ta.

5.Uudne Funktsioon: Tõsta oma vannituba decor see wc-paberi rulli kate, mis kahekordistab nagu armas kaunistamiseks.Luua hubane õhkkond, lisades samas veidi särtsu oma vannituba.See on täiuslik lisaseade muudab teie vannitoa kaunimaks, organiseeritud ja kutsuv.

sku: k4219

Materjal Polüester
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…