6TK 2024 Aasta Dragon Punane Ümbrik Loominguline Spring Festival Sünnipäeva, Pulma-Lapsed on Kingitus Õnnelik, Raha Kott Punane Pakettaknad

0 Reitingud
€0.34 €0.74

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Tähistada uut aastat: mitmekesine punase ümbriku kujunduse aasta Draakon täita oma erinevaid vajadusi ja korda.Aastal Draakon 2024, tervitagem uut aastat koos ja edasi õnnistusi ja rõõmu.

2. Kõrge kvaliteediga materjale: meie punased ümbrikud on valmistatud kõrge kvaliteediga paber, millel on selge ja trükkimine, erinevad mustrid, esitades rikas spetsiaalsed elemendid aasta Lohe ja tugev Uus Aasta atmosfääri.See on vastupidav ja ei ole lihtne olla kahjustatud, ohutuse tagamine oma rikkust.

3. Rikas valikuid: me pakume erinevaid kujunduse ja stiile punane ümbrikud aasta Dragon, sa võid alati leida üks, mis sobib sulle.

4. Peen kingitused: Lisaks on kasutatud punased ümbrikud, need kvaliteetne punane ümbrikud aasta Lohe saab kasutada ka Uue Aasta kaunistused või kogud.Nad on ideaalne valik teie jaoks, et saada õnnistusi oma sugulaste ja sõpradega, ja on ka parim valik Uue Aasta kingitused.

Funktsioon:

1. Unikaalne disain: 2024 punane ümbrik aasta Draakon võtab vastu eriline disain, mis näitab pildi Draakon Hiina traditsioonilise kultuuri üle, mis on peen ja eriline.

2. Ava Uus Aasta on õnnistus: uus aasta on uus algus.Saates välja see peen punane ümbrik aasta Draakon kujutab endast hea õnnistus, et need, kes saavad punane ümbrik.

3. Lai rakenduse stsenaarium: 2024 punased ümbrikud aasta lohe saab kasutada mitte ainult Uue Aasta tervitused vahel sugulased ja sõbrad, kuid ka kingitused äritehingute korral.See on väga praktiline kingitus.

Materjal: Paber

On olemas: Kasutatud ürituste, ettevõtte, Uue Aasta punased ümbrikud, jne.

Viimistletud: Peen kuuma stantsimine, värvi printimine

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 6TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

sku: k40243

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…