Mini Laua Kalender 2024 Mini Laua Kalender 2023-2024 Väike Desktop Calendar 6TK

0 Reitingud
€9.85 €15.17

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[2024 LAUA KALENDER] 2023-2024 Töölaua Kalender alustada Okt detsembrini 2023 2024, kokku 16 kuud; Aitab teil jälgida olulised kuupäevad ja plaanid, ning keskendub lihtne ja tõhus planeerimine ja ajakava.

[KANTAV]Mini Seisab Klapp Kalender meetmete 5.1 tolline x3.7 tolline x 3.1 tolline, väike suurus võtab väga vähe ruumi töölaual, raamaturiiul ja uuring tabel, ta võib panna oma kontor,kodu,kool, õpetaja,õpilane,kontoritöötaja, jne registreerida elu ja töö.

[120gms KVALITEETNE PAKS RAAMAT]Väike Töölaua Kalender on valmistatud paksu sileda paberi, mitte lihtsalt pisar ja verejooks; toetust on plaat, mis koosneb tugevast paberist pardal, mis on hea stabiilsuse.Seda saab kasutada nii lame ja püsti, mugav kasutada.

[TOPELT RING LEHTE KEERATES] - Metallist Rõngas Twin-Traat Siduvad disain ja lihtne-to-move perforeeritud kerimine lehel võib kergesti omakorda järgmisele lehele (võib omakorda lehekülge 360 kraadi), mitte rohkem rebib lehti maha kalendreid spiraal paigas.

[SUUR KINGITUSED] naljakas kingitus näidata oma muret ja armastust naiste -, meeste -, töökaaslane, colleage, ärimees, armuke, õpetaja, leader, boss, Uus Aasta, Jõulud, Sünnipäev, Thanksgiving, avatseremoonia jne.

Värv:Nagu Näha

Materjal:Paber

Pakendi Sisu:

6 x Laua Kalender

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k42267

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…