5Inch Mini Pehme Käsna Spiraal Ragbi Palli Aeglane Tagasilöögi Rugby Jalgpalli Pall, Mänguasi, Lapsed, Pere Meelelahutus Tegevuste Tarvikud

0 Reitingud
€1.09 €3.03

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

5Inch Mini Pehme Käsna Spiraal Ragbi Palli Aeglane Tagasilöögi Rugby Jalgpalli Pall, Mänguasi, Lapsed, Pere Meelelahutus Tegevuste Tarvikud

Bullet Punkte:

1.Vastupidav ja Mugav Ragbi Palli: Your little ones saab mängida karedad ja trummelkuivatid, mille usaldust, sest see pall on valmistatud vastupidavast ja tahkeid materjale.Featuring pehme disain aeglane tagasilöögi, see on nii mugav hoida ja lihtne saak.

2.Kontrolli Lihtsalt: Meie lapsed ragbi pall on ideaalne suurus, mis sobib lastele, mis võimaldab hõlpsat käsitsemist väikeste kätega.Kerge funktsioon tagab parema viskamine ja püüdmine võime, mistõttu on ideaalne noorte rugby entusiastid, et parandada oma oskusi.

3.Suurepärane Haare: Tõsta oma lapse mängu meie Lapsed Ragbi Palli.Meie pall on spiraalne muster, mis mitte ainult lisab stabiilsust, kuid ka lihtsam grip, kui viskamine ja püüdmine.

4.Lai Rakendus: Tutvustame meie Lapsed Ragbi Palli.See mitmekülgne pall on ideaalne hulgaliselt meeskonna tegevus -, spordi-ja mänge.Rohkem võimalusi, siis on kindel, et hoida lastele meelelahutust ja aktiivse tunni lõpus.

5.Kasulik Kingitus: See lapsed ragbi palli ei haiget oma laste käsi või nägu, kui nad mängida.See on suurepärane kingitus pühad, sünnipäevad, või iga kord, et väljendada oma armastust ja hoolitsust oma lastele.Nad naudivad tundi lõbus ja kasutada seda palli.

Lisatud stabiilsus, lihtne viskamine ja püüdmine, see on ideaalne valik lootustandev ragbi tähte.Muudab suurepärane kingitus ka!

Kirjeldus:

Nimi: Kids Ragbi Palli

Värv: punane/oranž/roheline/kollane

Materjal: käsn

Omadused: spiraal ragbi palli

Neto kaal: umbes 55g

Kaal koos pakend: umbes 55g

Toote mõõdud: (ligik.)15*10*8cm/5.91*3.94*3.15 tolli

Pakendi suurus: (ligik.)15*10*8cm/5.91*3.94*3.15 tolli

Pakkeleht: 1*Lapsed Ragbi Palli

Märkus:

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

sku: k37909

Kasutamine Laste
Mudeli Number lapsed ragbi palli
Tüüp meelelahutus
Palli Suurus 5
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…