2TK Sport Suu Valvur Jalgpalli Mouthguard Kõik Noored Ja Täiskasvanud, Sest Jalgpall, Poks, Jäähoki

0 Reitingud
€6.52 €9.32

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2TK Sport Suu Valvur Jalgpalli Mouthguard Kõik Noored Ja Täiskasvanud, Sest Jalgpall, Poks, Jäähoki

Pehmest EVA materjalist, mida kasutatakse mouthguards on paindlik mälu, pakkudes mugavat sobi pikemaks kasutamiseks.Meie jalgpalli mouthguard lihtne kasutada, mugav, et sobib, lihtsalt kujundatud et see sobiks eri hamba tingimused ja suurused.

Raskeveokite exoskeleton põrutuskindel raami ühendab kolme strateegiliselt ventilatsiooni augud disain, mis võimaldab õhu pääse enam vabalt anda kergem hingamine kogemused ja optimaalse mugavuse.Pealegi, iga mouthguard kaasas vahetatavad tether, et saate lisada need kiiver.

Esiteks, pane jalgpalli suu valvur keeva vett 30s.Teine, loputa kiiresti külma veega.Pane see oma suhu, sulgeda oma suu ja hammustada traksid oma hambad, ja oodake, kuni traksid moodustavad umbes 30 sekundit.Lõpuks, panna külma veega karastada traksid.

sport suu valvur sobib kõigile kontakt sport, kus on suu valvur on nõutav või soovitatav, nagu jalgpall, ragbi, lakrossi, jäähoki, MMA, poks, jujitsu ja rohkem.Tema parim kingitus kõigile noortele ja täiskasvanud sportlased.

Materjal: EVA

värv: must+sinine

Pakendi Sisu:

2 x Suu Valvur

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k154333

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…