Jalgpalli Treener Lastele Jalgpalli Treener Reguleeritav Vöö, Käed-Vaba Kick Jalgpalli Visata Treener Palli Lukus Disain Sobiks Kõigile

0 Reitingud
€1.67 €3.69

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Maksimeerida oma puudutab meie Jalgpalli Koolitust Vöö.Featuring tugev haare, vastupidav ja paindlik disaini ja reguleeritava vöö, seda training tool on ideaalne mahuga 3,4 ja 5 suurus maahokikepid.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Jalgpall Pall Treener

Rakenduse stsenaarium: soccer ball

Trossi pikkus: umbes 180cm/70.87 tolli

Vöö pikkus: umbes 52cm/20.47 tolli

Toodete Nimekiri:

1 komplekt* Soccer Ball Treener

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Praktika Parandamine: Tõsta oma palli kontrolli oskusi meie soccer ball treener.Võimaldab kiiresti korduvad touch harjutused, säästa rohkem aega ja maksimeerida tavade tõhususe.

2.Grip Control: Meie Soccer Ball Koolitaja pakub Vastupidav Käepide koos viie-küünis disain, mis hoiab palli rohkem kindlalt, pakkudes suurepärast kontrolli treeningu ajal ja vältida kukkumist.

3.Vastupidav Materjal: Tõsta oma koolitusi Soccer Ball Koolitaja unikaalne ja stiilne disain.Valmistatud nailonist materjal, see treener on uhke vastupidav pandlad ja peen õmblemine.

4.Elastne Performance: tagasilöögi juhe, mis ulatub 6 kuni 18 jalga, suurendab teie agility paremat palli kontrolli, löömine ja söötmine.Reguleeritav vöö sobib talje suurus 33"-39".

5.Lai Kasutusala: See soccer ball treener mahub 3, 4 ja 5 suurus maahokikepid, mistõttu see sobib koolitajatele, kes kõiki etappe, alates algajatele spetsialistid, mistõttu on kasulik paljude mängijate ja harjutusi.

sku: k126941

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…