Auto klaas veekindel agent defogger Spray auto akna rearview mirror udustamine vett tõrjuvad vihmane esiklaas anti-fog spray

0 Reitingud
€5.61 €11.23

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Mitmekülgne Kaitse: Hoidke oma nägemus kristallselge Anti Vihma Spray.Sobib ideaalselt erinevate pindade nagu meik peeglid, klaasist uksed, ja mootorratas päikesevarjud, see takistab ka udustamine ja vee tilgad.

2. Anti-Fog Tehnoloogia: anti -fog tehnoloogia, see spray annab selge ja takistusteta vaateväli oma auto esiklaas ja peeglid.See blokeerib vee niisutavad klaas, tagades optimaalse nähtavuse niisketes tingimustes ja hoida teid teedel ohutu.

3. Praktiline Funktsioon: kaitsta oma visiooni vihma ja udu koos meie Anti Vihma Spray.Vaevata luua vesi blokeerimine kile klaas, mis takistab udustamine ja nähtavuse parandamine.Puhastid töötavad sujuvalt, vähendades hõõrdumist müra ja luua turvalisema sõidu kogemusi.

4. Super Hüdrofoobsed Spray: kui võetakse vastu uus ja revolutsiooniline veekindel tehnoloogia, meie Anti Vihma Spray annab tugevama vastupidavad keskkonna tegurid.

5. Pingutusteta Puhastamise: Anti Vihma Spray autod tagab pingutusteta eemaldamine mustuse, pet sülg, õli, sõrmejäljed, puu mahla, ja rohkem.Lihtsalt spray ja pühkige lapiga, ei vaja poleerimist või loputamine.

Kirjeldus:

Kogemus selge nähtavuse iga ilmaga meie Anti Vihma Spray!Ideaalne esiklaasid, klaasist uksed, mootorratta ja päikesevarjud.Meie uus veekindel tehnoloogia tagab parema puhasti jõudlus, ilma et oleks vaja poleerimist.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus : Anti Vihma Spray

2. Kasutamine: defogging, veekindel, ja hüdrofoobne

3. Maht: 100ML

Pakkeleht:

Anti Vihma Spray * 1

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

2. Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

sku: k44990

Erilised Omadused Veekindel Kate Esindaja Anti-udustamine Spray Auto Akna
Toote Maht 100ml
Toote Kaal 100g
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…