Kuivati Vent Splitter Kanali Pistik, Kus on 2 Reguleeritava Klapid Reguleeritavad Ventiilid Kuivati Vent Splitter Kontrolli Õhu Maht Anti-kõrge

0 Reitingud
€8.82 €17.64

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

See kütteseade aksessuaar aitab teil asendada kulunud originaalidega ja saada oma parkimine kütteseade tagasi ja töötab.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Reguleeritav õhu väljalaskeava linker

Materjal: PP

Värv: Must

Läbimõõt: 75 mm (3 tolli) jaoks 5KW (D4) parkimine soojendus

Läbimõõt: 60 mm (2.36 tolli) jaoks 2KW (D2) parkimine soojendus

Tarvikud: , ja teised mudelid, õhu parkimine soojendid, 60mm/75mm ID toru.

Pakkeleht:

Pistikupesa Pesa*1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja nurgad, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【2 Reguleeritavad Ventiilid】: väljalaskeava pesa 2 reguleeritavate ventiilide juhtimisseadmed õhu maht, nagu vaja, mis võimaldab teil saada rohkem sooja õhku, et ühel pool kui teised või ei, kuum õhk üldse.

2.【Eraldamine Kuuma Õhuvoolu】: See auto õhku kütteseadme tarvikud on 100% originaal lihtne paigaldus ja tõhus eraldamine sooja õhuvoolu kütteseade.

3.【Ohutu ja Keskkonna】: Kui vent-liides on valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, mis on vastupidav ja võib kasutada pikka aega.Kanali pistik on ohutu ja keskkonnasõbralik.

4.【Lai Rakendus】: Kui vent pistik sobib Eberspaecher, ja rohkem õhku parkimine soojendamiseks.See kütteseade tarviku võib säästa aega ja raha remonti.

5.【Võtab Vähe Ruumi】: väljalaskeava liides on lihtne säilitada võtmata liiga palju ruumi.Kanali pistik on väike ja kompaktne, seega saate teha seda kõikjal.

sku: k44277

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…