70Pcs/Pin Viski Traat Kit Extractor Auto Terminal Eemaldamise Pistik Kaasaskantavad Car Styling

0 Reitingud
€11.41 €14.27

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

70Pcs/Pin Viski Traat Kit Extractor Auto Terminal Eemaldamise Pistik Kaasaskantavad Car Styling Kirjeldus:

Omadused:

1. 70 Tk terminal eemaldamise peamine vahend, mida kasutatakse kõige pistiku klemmid.Komplekt sisaldab: 26 x ühtne pin-extractor, 26 x topelt pin-extractor ja 18 x korpus vahend.

2. Funktsioon: pin terminal eemaldamise tööriista saab hõlpsasti eemaldada terminali juhtmed alates rakmed pessa ja lisada uued juhtmed, põhjustamata kahjustusi.Ei pea piiluma üles terminali, lihtsalt tõmmata ja terminal pin-koos tööriistade komplekt.

3. Materjal: pin terminal removal tool on valmistatud roostevabast terasest ja plastikust.Sõrmed on valmistatud terasest, laiusega vahel pin-koode saab muuta, kui vaja, ja see on paindlik ja vastupidav.

4. Ühilduv: pin terminal eemaldamise tööriist sobib kõige pistiku klemmid ja seda saab kasutada enamikus autod, mootorrattad, ja muude elektrooniliste seadmete (näiteks kodutehnika).

5. Lihtne kasutada: sa ei pea piiluma avatud terminalid elektrooniline seade, hoovad ette nähtud pin eemaldamise vahend võib kergesti välja tõmmata või suruda juhtmed või lisada uusi juhtmeid.

Teade:

1. Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.Palun lubage kerge kõrvalekalle on tingitud käsitsi mõõtmine.

Kirjeldus:

Ühtne Pin Laius: 0.8 mm, 1 mm, 1,2 mm, 1,4 mm, 3 mm, Ühe Pin-Nippi.(Ligik.)

Dual Pin-Sisemine (Välimine Läbimõõt) Läbimõõt: 2mm (3,5 mm), 3 mm (4,5 mm), 3 mm (8mm), 4,5 mm (6mm), 6mm (7,5 mm), Topelt-Pin Ring.(Ligik.)

Korpuse Läbimõõt: 2mm 2,5 mm 3 mm 3.9 mm 4.9 6.2 mm mm.(Ligik.)

Värv: Nagu pildid näitavad

Kogus: 70

Pakendi Sisu:

26 x Ühtne Pin-Tõmburid

26 x Topelt Pin-Tõmburid

18 x Korpus Vahendid

Pakett Sisaldab:

26 x Ühtne Pin-Tõmburid

26 x Topelt Pin-Tõmburid

18 x Korpus Vahendid

sku: k32052

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…