150Pcs Koht Kaardid Fooliumiga Piiri Tabel Telk Kaardid Tekstuur Istmed Kaardi Tühi Escort Nimi Koht Kaardi Tabel, Milles on Vastupidav

0 Reitingud
€12.17 €18.16

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Lihtne Ja Elegantne Koht Kaardid : Nad on vastupidav, kui tented , kulla piiri hüppasid ja teha see otsima kallis ja elegantne.

Lai Kasutusala: unikaalne kaardi telk jätab suur esimene mulje, pulmad, Thanksgiving, Jõulud Puhkuse, Lihavõtted, Toitlustus, bankett, õhtusöök, pidu ja muude pühade ajal.Samuti sobivad kenasti nii buffet toidu kindlaks, pikniku või partei kaarte, mis on kaunistatud kaarte, tunnussõnu.

Lihtne Üles Kirjutada, & Dry Kiiresti : Tänu pind matt, et tented nimi kaart on lihtne olla kirjutatud koos erinevate mõlemat sm-i ja kuivas kiiresti.

Teha oma pulmas või bankett isegi rohkem eriline, meie luksuslik nimi ja asukoht kaardid.Iga kaart on tembeldatud gold foil mõlemalt poolt, andes talle uhke ja õrn sära.

suurus: 8.4 x 5.1 x 10.2 cm

Materjal: Paber

värv: valge+kuld

Pakendi Sisu:

150 lehte x Koht Kaardid Fooliumiga Piiri

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k25841

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…