Cartoon Ladustamise Kott Power Bank Protective Case-Usb-Kaabel-Väline Aku

0 Reitingud
€5.59 €7.99

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

See all-in-one Storage Pouch saab salvestada kõrvaklapid, data kaablid, akud, juhtmeta hiired ja muu digitaalse tarvikud, nii et sa ei pea muretsema, ladustamise probleeme.

Kirjeldus:

Toote Nimi: cartoon kõvaketta ladustamine kott

Toote Materjal: kootud kangast

Toode Värv: kollane, hall, sinine

Kuju: käekott

Toote stiilis: multikas

Pakkeleht:

1*Ladustamise kott

Vaata rohkem toote detailid

1.Suure Võimsusega: Digitaalse Tarvikud Ladustamise Kott on suure võimsusega ruumi, et täita oma eri ladustamise vajadusi.Mõõte umbes 12x16x3.5cm.

2.Tõmblukk Sulgemise: Elektrooniline Abimees on lukuga sulgemist, mugav välja võtta ega ladustada elektroonilised tarvikud.Ladustamise kott näeb ette ka teatud ventilatsiooni mõju.

3.Usaldusväärne Nahast Materjal: Meie Reisi Elektroonika Tarvikud Korraldaja on sile ja õrn, välisvalgustus, mugav touch.Valmistatud kvaliteetsest puuvillasest materjalist.

4.Reisi Elektrooniline Säilitamine Kott: Te võite võtta see Kaabel Ladustamise Kott, kui olete reisil.See on kanderihmaga, mis teeb ladustamise kott lihtsam teha.

5.Laialdaselt Kohaldatav: See all-in-one Storage Pouch saab salvestada kõrvaklapid, data kaablid, akud, juhtmeta hiired ja muu digitaalse tarvikud, nii et sa ei pea muretsema, ladustamise probleeme.

sku: k309026

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…