Pliiatsi Korraldaja Kirjutuslaud Sm-I Laua Abimees 5 Grid Pliiatsi Omanik Ladustamise Paksenenud Kirjatarvete Ladustamise Korraldaja, Kellel On Suur Capacit

0 Reitingud
€0.37 €1.03

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Korralda oma laua koos meie paksenenud materjali pen abimees!Selle 45-kraadine disain võimaldab lihtsat juurdepääsu ja suur võimsus võib kasutada ka kirjatarvete ladustamise kasti.See praktiline abimees on must-olla igasugune töö, ruumi!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Pastapliiats, Märkmik

Toote Nimetus: Kirjatarvete Ladustamise Kasti

Materjal: ABS

Pakkeleht:

Pastapliiats, Märkmik * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ohutu ja Mugav: Tagada turvalisem ja mugavam kirjutamise kogemus ümmarguse kaare nurga disain Pen Korraldaja Laud.Hüvasti kriimustuste ja nautida sujuvat grip, mistõttu on täiuslik lisaks oma tööd ruumi.

2.Ohutu Materjal: Meisterdatud tipptasemel ABS materjal, selle korraldaja on äärmiselt vastupidav ja anti-tilk.Oma paksenenud ehitada tagab takistus deformatsioon, kaitsta oma vääris pliiatsid aastaid.

3.Mugav Juurdepääs: mis kaldus sisestamise ja 45-kraadine disain selle Pliiatsi Korraldaja Laud, juurdepääsu teie kirjatarvete pole kunagi olnud lihtsam.Kogemusi kiusame vaba ja mugavam operatsiooni oma igapäevaseid ülesandeid.

4.Rohkem Hoiustamine: Pliiats Korraldaja Laua funktsioone laiendada viis võrgu disain, mis pakub rohkelt ruumi sulepead, pliiatsid, joonlauad, käärid, teritaja, klambrid ja rohkem.Selle läbilaskevõime suurendamine, saate salvestada isegi rohkem väikeste esemete ja hoida oma töölaud korras ja organiseeritud.Naudi puhas ja avar tööruumi, kergust!

5.Multifunktsionaalne Disain: See pliiats korraldaja storage box on mitte ainult selle kirja, ta saab tegutseda ka mitmekülgne ladustamine konteinerisse oma kosmeetika ja ehted.Oma lihtsa stiili ja mitut värvi valikud, see on ideaalne, et hoida oma laua või edevus organiseeritud, et täita kõik teie ladustamise vajadusi kodus või tööl.

sku: k407238

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number pliiatsi korraldaja
Tüüp Kirja Omanikud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…