1tk Pöidla Spica Splint Randme Traksidega Toetab Ühiseid Pöidla Stabilisaator Valu Nihestused ArthritisTendonitis Sobib Parem või Vasak Käsi

0 Reitingud
€5.22 €7.46

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1tk Pöidla Spica Splint Randme Traksidega Toetab Ühiseid Pöidla Stabilisaator Valu Nihestused ArthritisTendonitis Sobib Parem või Vasak Käsi

Omadused:

1.Kõrge elastne avamine disain, hingav ultra-õhuke kõrge elastne lõng avamine rinnapiimasarnane disain võib olla lihtsalt kulunud.

2.Topelt rihmad fikseerimine, kahene konks ja silmus kinnitus rihmad pöidla ja randme tõhustatud salvestamist, edendades taastumise põletikuline kude, ning võimaldab vaba kohandamine elastsust.

3.360 ° Ümbritseva elastne tihendamine, integreeritud pöidla suunas, veojõu ja lukustamine tugevdada stabiilsuse ja toetada randme, leevendada ebamugavustunnet randme.

4.360 ° sobivus on stabiilsem, mis on kavandatud vastavalt ergonoomika, ja pöidla suunas, veojõukontroll tõstab randme stabiilsust.

Tehnilised andmed:

Nimi: Pöidla kaitse

Materjal: SBR sukeldumine materjal, polüester

Värv: Must/Naha toon

Suurus: S/M/L

Kasutajaid: Tenosynovitis/kõõlusepõletik/sport vigastuse/thumb tüvi/ema käsi/vasakut kätt/vallandada käe/randme/käe pöidla ühine ebamugavustunne

S: Sobib randmele ümbermõõduga 12-16cm/4.7;-6.3;.

M: Sobib randmele ümbermõõduga 15-17.5 cm/5.9;-6.9;.

L: Sobib randmele ümbermõõduga 16.5-20cm/6.5;-7.9;.

Komplekti kuulub:

1tk Pöidla kaitse (1tk,ei 1pair)

Märkused:

1.Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2.Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

sku: k1828

Mudeli Number KD496
Vanus Ülaltoodud 13
Materjal SBR sukeldumine materjal, Polüester
Brändi Nimi loogdeel
värv Naha toon/Must
Kohaldatava Inimesi Täiskasvanud
suurus S/M/L
Nimi pöidla kaitse
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…