1pair Randme Wrap Kaalu Tõstmiseks Traksidega Rihm Käsi Toetus Risti Baar Polsterdatud Fitness Käepaela Koolituse Võimla O2T9

0 Reitingud
€1.23 €2.23

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote nimetus:randme-ümbrised

Toote mõõdud umbes:48*8cm/18.9*3.14 aastal

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote materjal: nailon

toote omadused:

1. Vastupidav ja usaldusväärne: Meie fitness wristbands on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, mis on ehitatud viimase.Nad on projekteeritud taluma intensiivse treeningu ja annab kauakestva toe ja kaitse oma randmete.

2. Mitmekülgne ja reguleeritav: Need wristbands sobivad nii meestele kui ka naistele, muutes need mitmekülgne valik igale fitness entusiast.Reguleeritavad rihmad tagada turvaline ja mugav sobivus, mis võimaldab teil keskenduda oma treeningu muretsemata randme vigastused.

3. Täiustatud randme tugi: Meie wristbands on spetsiaalselt projekteeritud, et pakkuda täiendavat toetust oma randmete ajal harjutused nagu pink pressid, push-ups, ja tõstmine.Pakkimise tehnoloogia aitab stabiliseerida randmeliigese, vähendades ohtu, nihestused ja tüved.

4. Vett hülgav ja higi-wicking: Kui wristbands on valmistatud hingav ja niiskust-wicking materjalid, mis võimaldavad optimaalne õhuvool ja hoida oma randmed kuiv ja mugav intensiivse treeningu ajal.Hüvasti higine ja ebamugav, randmete!

5. Lihtne kasutada ja kanda: Need wristbands on kerge ja kompaktne, mistõttu neid on lihtne teha oma jõusaal kott või seljakott.Need saab kiiresti ja mugavalt muuta oma soovitud tasemel pingsus, pakkuda instant toetada kui seda vajad.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab:

2 tk randme-ümbrised

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Have a nice day!

sku: k37511

Kohaldatava Inimesi Täiskasvanud
Vanus Ülaltoodud 13
Materjal Polüester
Mudeli Number #2-0006
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…