Salendav Compression Käe Varruka Salenemisele Compression Käe Tööpink Aitab Kaotada Käe Rasva Salenemisele Käe Tööpink Sinikas Marrastused

0 Reitingud
€0.88 €2.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Muuta oma relva meie Arm Kujundamisel Varrukad featuring 3D kuju disain, et kontuurid ja kuju käe jooned.Just õige kogus surve, see tagab mugava ja vett hülgav mahu, mis ei anna käsi mõttes kitsendused.Ideaalne mitmel korral need varrukad aitavad suurendada oma käe lihaseid ja annab teile usku, et uhkeldama oma käsi.

Toote nimetus: salenemisele käe varrukad

Värv: must/nahk värv

Materjal: nailon + nailon

Omadused: arm varrukad

Neto kaal: umbes 24g

Kaal koos pakend: 24g

Toote mõõdud: 12*8*2cm

Pakendi suurus: 12*8*2cm

Soe meeldetuletus:

Suurus ja kaal on mõõdetud käsitsi ja võib esineda kergeid kõrvalekaldeid tegelikest.

Nimekiri:

Salendav Compression Käe Varruka x2

Vaata rohkem toote detailid

1.Arm Vormivad: Saavutada täiuslik käe kuju meie Käe Külge.Meie 3D Kuju Disain wrapid käed tihedalt & rõhutab käe jooni, et teha käed ilme sale ja pikk, paigaldamise arm kõverad veatult.

2.Käe Ulatus: Saada täielik arm katvus meie käe varruka valmistatud õhuke koo materjali.Naudi pehmed, mugavad ja parajad ilma mõttes kitsendused.Kui vett hülgav kangas tagab hea õhuvoolu hoida oma käed lahe ja pingevaba.

3.Arm Muutmine: Muuta oma käe kuju nende käe varruka et pakkuda mõõdukas surve ja toetust, kujundamine teie käe jooni ja luua tihedam ja stiilne välimus.Elastne kokkutõmbumine mõju, hoiab neid paigal mugavuse ja usaldust kogu päeva.

4.Maksimeerida Oma Potentsiaali: Suurendada oma koolituse tulemuslikkuse ja pärast treeningut taastumise täiustatud lihaste toetamiseks ja suunatud surve meie Käe Külge.Rõhu tõstmise mõju annab tugevuse ja elastsuse oma käe lihaseid.

5.Mitmekülgne Kasutamine: Need käe varruka sobivad paljude puhkudel, nagu pulmad, peod, või igapäevast elu.Saate paari neid erinevaid topid ja kleidid, mis loovad erineva väljanägemise.

sku: k121220

Vanus Ülaltoodud 13, Lapsed
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Arm Varrukad

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…