Rehvi Extender Varre Pikendamise Eest Rehvi 9 Tükki Rehvi Laiendamine Paindlik Rehvi Adapter Rehvi Laiendamine Adapter Haagissuvilad, Haagised

0 Reitingud
€12.79 €25.57

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

1. Rehvi laiendamine adapter on lihtne kasutada.See aitab teil paisutada ja deflate teie auto kiiresti ja tõhusalt.Säästa aega ja vaeva.

2. Valmistatud kõrge kvaliteediga kummist ja messing materjalid, hästi tehtud, sobib kõikide sõiduautode, veoautode, haagissuvilate, mootorrataste, haagiste ja vabaajasõidukite standard rehvi s.

3. Laiendamine pikkus võib olla valitud suvaliselt ja pikendamine distants on piisavalt pikk, mis on väga sobivad rehvid kui inflatsioon on raske jõuda.

Kirjeldus:

Materjal: Kumm + Messing

Suurus: umbes 21*1cm/8.2*milleks on 0,39 tolli

Kaal: umbes 239g

Pakkeleht:

Rehvi Laiendamine Adapter*9

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne kasutada: Rehvi Laiendamine on lihtne kasutada, säästab aega ja vaeva ning võib aidata teil paisutada ja deflate teie auto kiiresti ja tõhusalt.

2.Kvaliteetne Materjal: Varre Extender töötab kõrge kvaliteediga kummist ja messing materjale, mis on hästi tehtud, tagades nr tüütu rehv lekib, ja on praktilised igapäevaseks kasutamiseks.

3.Laialdaselt Kohaldatav: Rehvi Extender on laia kasutamist, mis sobib kõikide sõiduautode, veoautode, haagissuvilate, mootorrataste, haagiste ja vabaajasõidukite standard rehvi s.

4.Võimas Praktilisus: Tugev praktilisus, edukalt lahendada paljud operatsioonid on piisavalt ruumi vahel ja kodarad, Rehvi Laiendamine Adapter vähendab mõned mured.

5.Sobib: Pikendamise Rehvi Adapter sobib rehvid, kus inflatsioon on raske jõuda ja pikendamine pikkus võib olla valitud suvaliselt ja pikendamine vahemaa on piisavalt pikk.

sku: k18242

Mudeli Nimetus Rehvi Ventiili Pikendus
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp Kummi + Messing

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…