Mootorratta Saba Hele Suunatuli Led Piduri-Stop Light Suunatuli Tuled, Pirnid, Led Taga Mootorratta Tagatuled Universaalne Piduri

0 Reitingud
€10.99 €16.91

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uuendada oma mootorratta selle klanitud piduri hele valmistatud vastupidavast ABS ja metall-materjalid.Selle madal energiatarve on ideaalne naiste ratturid.Järgige ühendusskeemi juhised, lihtne paigaldus.See piduri tuli ei ole ainult suurendab ohutust, vaid ka teeb oma bike ilusam.

Omadused:

Toote nimetus: Mootorratas tagatuled

Saba kerge sulg: malm

Kõlarisüsteem: punane või sinine

Signaaltuli: pidev kollane

Toodete Nimekiri:

Mootorratta tagatuled x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Vastupidavus: Meisterdatud tugev ja vastupidav ABS ja metall-lõng, see mootorratas saba hele suunatuli on ehitatud taluma karmi ilmaga.

2.Innovatiivne ja Stiilne: Suurendada oma mootorratta stiilis meie saba hele suunatuli.Selle lahe ja eriline välimus on ideaalne valik ümberkorraldamine oma sõitu.

3.Laialdaselt Kasutada: Ärge leppige lühiajaline mootorratta tagatuled.Meie kestab kuni 50000 tundi, sobib igasugune raske mootorratta või väike mopeed.Mitmekülgne enamik mudeleid, laialdaselt kasutusel ja madala energiatarbega, see on tasuv, energia-tõhus lahendus.

4.Suurepärane Kingitus: Tähistada erilistel puhkudel see stiilne ja mitmekülgne mootorratta saba hele suunatuli.Loodud sobima kõige jalgratast, see lisab elegantsi, hoides ratturid ohutu.Ideaalne Thanksgiving, Jõulud, Sünnipäevad, ja palju muud.

5.Lihtne Paigaldus: Nautida särav, värvikas tuled oma mootorratta vaevata meie saba hele suunatuli.Ilma lisatasuta tööriistu või tarvikuid vaja.Lihtsalt ühendage vastavad read järgides lihtne-to-use juhtmestik juhised kaasas.

sku: k22057

Mudeli Nimetus Mootorratta Tagatuled
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…