Kuum Mootorratta Kaassõitja Seljatugi Sissy Bar Harley Davidson Fat Boy Fatboy Softail Breakout 2007-2022 Mootorratta Tarvikud

0 Reitingud
€101.01 €155.39

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Mugav ja Stiilne: soolo ratturid, kes soovivad nautida sujuvat ja lõõgastav sõita, see mootorratas seljatugi sissy bar on ideaalne aksessuaar.See sobib mootorrataste koos või ilma counter istmed, ja see on absoluutselt pilkupüüdev oma elegantse disainiga ja vastupidavast materjalist.Seda saab kasutada ka jalgrataste, millel loendur, mis istekohti, mistõttu on mitmekülgne ja praktiline toode.

2.Parem Sobivus: Meie Mootorratta Seljatugi Sissy Bar uhke integreeritud disain high-end veel lihtne välimus, sisaldades madal-key küljepaneel lisatud stiilis.Kogemus maksimaalne mugavus ja lihtne paigaldada meie uuenduslik disain.

3.Tasumata Välimus: Oma Mootorratta Seljatugi Sissy Bar uhke must peen pulber kate, mis kiirgab elegantsi ja stiili.Hoolikalt meisterdatud maksma suurt tähelepanu detailidele pakub see peen välimus, mis loob täiusliku välimuse oma bike, selle tagamine, seisab välja puhata.

4.Vaevatu Setup: Tänu selle paigaldamine välimine pool poritiiva raudtee, nr töökogemus või spetsiaalseid tööriistu on vaja teha lihtne kokkupanek ja lahtivõtmine meie mootorratta seljatugi sissy bar.Nautige mugavust ja stiili vaid mõne lihtsa sammuga.

5.Pikaajaline Jõudlus: Meie Mootorratta Sissy Bar uhke, tugev ja paks ehitus, meisterdatud väga vastupidavast materjalist.Pakkudes erandlik vastuseis, et kulumine, see annab ületamatu usaldusväärsus iga ilmaga, et tagada ohutu ja mugav sõita.

See mootorratas seljatugi sissy bar pakub kõrge end disaini vastupidav ja paks ehitus.Viimistletud musta peene pulbervärvimine, see on installitud välimine pool poritiiva raudtee.Suurendada oma ratsutamis kogemus, mugavus ja stiil.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Mootorratas Sissy Bar

Suurus: umbes 59 * 33 * 14cm| 23.22 * 12.99 * 5.51 tolli

Lõng: Kõrgtehnoloogilised Materjalid

Värv: Must

Pakkeleht:

Mootorratta Sissy Bar * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

sku: k26375

Mudeli Nimetus mootorratta sissy bar
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp Kõrgtehnoloogilised Materjalid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…