Custompoint müügi papp näidik riiulid vägijooki joogid ekraan paber korrus ekraan jäätee sidruni -, virsiku -

0 Reitingud
€386.20

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote nimetus

Reklaami kokkuklapitavad suupiste kiibid toidu biskviit toote karbis Näitus display papp floor display stands

Suurus: Kohandatud( toodetele, suurus) Materjal: 350G CCNB 5 Pr Lainepapist Trükk: ofsettrükk, UV trükkimine, õli, trüki Värv: CMYK(4C), PANTONE Värve Pinnale Kõrvaldamine: Läikiv või Matt lamineerimine, Laki, Kohapeal UV -, Kuld kuuma stantsimine Kasutamine: kaupluseketid, Kauplused, Supermarketid, Näitused PAK: Ei ole piiratud Proovi Plii : 1-3 päeva Tootmine Plii : 9-12 päeva Pakend: Korter pakitud või vastavalt oma nõuet maksetingimused: T/T(Pank), , , Wechat, Alipay Tarne Tingimused: EXW, FOB, CIF, CFR Kvaliteedi Testimise Süsteem: Paber mulleni, Survetugevus, Värv Vaste Tester...Mida me saame teha teile?

1. % ümbertöödeldav ja keskkonnasõbralik

2. Kerge ja tugev konstruktsioon

4. Lihtne kokkupanek ja pilkupüüdev

5. Täiustatud seadmed ja professionaalne disain

6. Mõistliku hinna, kvaliteedi tagamine

7. Täpse laevandus ja suurepärane teenindus

Kallis ostja: me oleme professionaalne paber vitriin tarnija, kes toetab Kohandatud OEM/ODM, Kui teil on kahtlusi, palun võtke meiega ühendust.KKK

K: Mis on MOQ ? :Nr PAK piiratud.Kuid madal hinnatase, soovitame alustada tükk pak.

K: kas te Saate mind aidata ei kuva & pakkimine disain ? : Muidugi, me oleme ehituslik projekteerimine meeskond peamiselt ondevelop ja ehitada disain.Kui teil on vaja graafika disain, saame ka aidata.

Q: Kuidas ma saan veenduda, et see on see, mida ma tahan enne tootmist ? :Ära muretse,me toota pre-production proovi sa kontrollida kõike. (Kvaliteet, Värv, Kaal Testimine...) Me kinnitada, kõike te siis pane see tootmisse.Q: Kui kaua see aega võtab, kui ma tellimuse ? :Proovi plii :2-3 tööpäeva jooksul; Tootmine plii :9-12 tööpäeva jooksul.

Q: kas ma saan printida oma firma logo ? :Kindlasti, see on kohandatud.Sa canprint mingeid pilte ja logo.Saame ka pakkuda kraft värvi või valget värvi vitriin, võite panna graafika kleebis eri marki.Q:sa Saad lisada H. S.-kood deklaratsiooni arvutada impordimaksud, et teie pakkumine ? :Kindel, H. S.-kood on 4823909000.

Q:kas te Saate mind aidata välja töötada mõõtmed kuva ? :Mingit probleemi.Lihtsalt saatke andmed(suurus ja kaal) oma tooteid või pakendeid meile, meie toode konsultant on joonis outdisplay solutionsto teile.Q:Kuidas sa veenduge, et tüüp papist, mida kasutatakse on hea kogumassist ? :Oleme usinghigh-jõust papp materialto teha vitriin ja reguleerida sisemist struktuuri, hoides kaal hästi.Kõige tähtsam on see, et me kindlasti dobefore tootmine, nagu paperbursting tugevus , pakendi kukkumine , raputades.

sku: k253890

Päritolu Guangdong Hiina
Sertifikaadid BSCI ISO9001
Tüüp Dokumendi Plaate
Pinnatöötlus Läikiv või Matt
Kasutamine Reklaami Laos Ekraani Riiul Edendamine
Märksõnad raamatu korrus ekraan
Brändi Nimi MANLANG, Üks Plus Ekraan
Materjal Plast, Papp, Kartong Gofreeritud
Toote Nimetus juua joogid ekraan paber korrus ekraan
Struktuur Üsna lihtne kokku panna
Mudeli Number RGKJHRFEU547857485, FD-10001
trükkimine CMYKPANTONE ofsettrükk

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…