Desktop Indeks Kaardi Omanik Notecard Kasti Flashcards Läbipaistev Kogumise puhul Sobib Indeks Kaardid Kleebis Dropship

0 Reitingud
€0.60 €1.22

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

täiesti uus ja kvaliteetne

KAASASKANTAV INDEKS KAARDI OMANIK.Selge indeks kaardi kogumise konteiner pakub nähtavus ladustamise sisu eest.Valmistatud kõvast plastist, eco-sõbralik, kerge kanda, vastupidav, veekindel, vastupidav, usaldusväärne, ei ole lihtne deformeeruda või murda, ja võib kasutada pikka aega.Snap-tihe kaas aitab vältida tolmu ja vee sattumist, ja parem on säilitada oma kaarte.

UUENDATUD VÕIMSUST.Maht kokku 7.3 x 5 x 4 cm.Lihtsalt hoidke seda all, kuni kaartide, et rahuldada kasutajad.See on kompaktne ja ei võta liiga palju ruumi, ka saab panna otse töölaual või hoitakse sahtlis.Tõhusalt korraldada erinevaid objekte.

PRAKTILISUS, MULTIFUNKTSIONAALNE.Rohkem kui indeks kaardid kasti.Ka nii ideaalne koguda fotosid, retseptid, suveniirid, DIY scrfapbooking värk, kaunistused, paberid, kunsti maali tarvikud, kleebised korraldajad, flashcards, värvikas marker pliiatsid, paberi lindid, erinevate stationeries, jewelries, helmed ja rohkem.

KENA JA PUHAS.Valides mitmeotstarbeline ladustamise mahuti korraldada uuring-tabel segadusega, home/office stationery tarvikud, tee puhas ja korras, mis on seal kui sa seda vajad kõigi oma varustus ja tarvikud.Lihtne kasutada.

GENIAALNE VALIK.Säästa ruumi ja aega teile.Tee kõik, mida stationeries, ja muud DIY käsitöö, käsitöö, tööriistad, hästi korraldatud.Väga sobib DIY külalisteraamatusse lovers, käsitöö craftman, tüdrukud, üliõpilaste, õpetajate, laste, naiste -, kodu -, kontoriametnikud, reisimine, jne.Või nagu on läbimõeldud ja praktiline kingitus perele ja sõpradele.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik

Värv: Sinine; Roosa-Kollane;

Kaal: Umbes. 141g

Kokku Suurus: Umbes. 18.6x12.5x10cm/7.32x4.92x3.94in

Pakett Sisaldab:

1 Töö Indeks Kaardi Valdaja Puhul

Märkus:

1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

sku: k212169

Materjal Plast
Tüüp Kirja Omanikud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…