B36C Laua Dokumendi Valdaja Alaline Faili Omanik Vertikaalne Raamat Korgiga Pull-push Juurdepääsu Anti-scrach Office Stationery Tarvikud

0 Reitingud
€2.26 €4.53

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

täiesti uus ja kvaliteetne

PREMIUM JA VASTUPIDAV.Lauaplaadi peale faili omanik on tehtud kvaliteedi plastist, eco-sõbralik, kerge ja pisar-vastupidav, anti-scrach ja väga vastupidav.Ideaalne õpilastele, üliõpilastele ja büroo töötajad koolikorraldus katse-paberid, failid, documemts, tähti, jne.

SUURUS DATAIL. 3-Grid-Faili Omanik pikkus on umbes 10 9. 3 9.3 tolli. 4-Grid-Faili Omanik pikkus on umbes 13 9. 3 9.3 tolli.Pull-push alaline faili omaniku jaoks lihtsam juurdepääs.

VIRNASTATAVAD.Multi-grid dokumendid on kombineeritavad ja virnastatavad.Vertikaalne või horisontaalne paigutus.Vaba-rohkem ruumi sulle kuigi hästi korraldatud teie dokumendid, failid, dokumendid, raamatud, ajakirjad, lepingud, tunnistused, stationeries, jne.

MITU KASUTAMISE MEETODID.Töötab hästi nii laua bookends, ajakirja faili tähed omanik, jne.Suur kool ja office desk management.Hoidke kõik office ' i faile, koosoleku dokumendid, fotod, piletid, tõendid, katse-paberid, jne hästi korraldatud.

ÖKONOOMNE VALIK.Vertikaalne paigutus, lihtsalt pull ja push.Ideaalne valik töötavad ametnikud, üliõpilaste, naiste -, meeste -, kontori -, kooli -, toimib kooli faili või kooli aastat faili pidaja, jne.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik

Tüüp: 3-Grid-Faili Omanik; 4-Grid-Faili Omanik

Värv: Hall; Sinine; Orange; Roosa; Roheline

3-Grid Suurus: Umbes. 25.5x23.5x23.5cm/10.03x9.25x9.25in

4-Grid Suurus: Umbes. 33.7x23.5x23.5cm/13.26x9.25x9.25in

Kaal: Umbes. 300g

Pakett Sisaldab:

1 Töö mitmeotstarbeline Faili Omanik

Märkus:

1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

sku: k16265

Brändi Nimi hea
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Tüüp Bookends

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…