Roheline Anti-mosquito Net Reguleeritav Väljas Öö Püük Kork Nailon Võrgusilma Peakatted Kaitse Mosquit Net Päikesevarju Mask Meestele

0 Reitingud
€0.85 €1.57

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote nimetus: Anti-mosquito net

Toote suurus: 50*40cm/19.7*15.7 aastal

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote materjal: nailon

Toote omadused:

1.Unisex Disain: See võrk sobib nii meestele kui ka naistele, mitmekülgne disain, mis võib kanda igaüks.See pakub mugavad ja parajad ja on reguleeritav, et mahutada eri pea suurustele.

2.Mesilaste Kaitset: lisaks hoides putukad ja sääsed ära, see müts ka toimib kaitsva barjääri vastu mesilased.Silma rest takistab mesilased tulevad otse kontakti oma peas, mis vähendab riski saada stung.

3.Hingav ja Kerge: Valmistatud hingavast materjalist, see müts tagab optimaalse õhuvoolu, mis hoiab sind jahedas ja mugavalt, isegi kuumas ja niiskes tingimustes.See on kerge ja lihtne kaasas kanda, mistõttu on mugav aksessuaar mõni reis.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt minuga ühendust, me anname teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab:

1 pc Anti-mosquito net

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Me garanteerime, et meie toodete kvaliteeti.me olema valmis vastus sulle ASAP.

sku: k153739

Päritolu Mandri-Hiina
Sugu MEHED
Brändi Nimi TASI
Materjal Polüester
CN Shanghai

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…