1tk 10g/15g/20g/30g/50g Laser Jaapani Duo Metallist Alust kalasöödaks Aeglane Kinnitusseadmete Plii Kalapüügi Peibutis Kunstlik Jigging

0 Reitingud
€0.67 €1.49

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

1. Pikk Casting Kaugus: aerodünaamilise disaini ja kaalutud raud plaat lubada erandlike casting vahemaad, mis võimaldab teil jõuda nendeni raske jõuda kalapüügi kohad vaevata.

2. Realistlik Saagiks Imitatsioon: eriteenuste kuju ja liikumise mustrid see rauast plaat matkivad realistlik saagiks, vallandades röövellikud instinkte, kala ja suurendada oma võimalusi edu hook-up.

3. Hukku Meelitada Eelis: hukku omadus see rauast plaat muudab ta ideaalseks suunatud põhjaliigid ja uurida sügavamasse vette, laiendades oma püügivõimalused.

4. Topelt Konks Setup: topelt konks konfiguratsioon tagab kõrgema hook-up määra, pakkudes rohkem võimalusi kindlustada oma saagi ja kaotamise riski vähendamine kala.

5. Mitmekülgne Kõigis Keskkondades: Sobib nii soolase ja magevee kalapüük, see rauast plaat on go-valik anglers on suunatud paljude liikide erinevate kalapüügi keskkond.

6. Vastupidav ja Kvaliteetne: Ehitatud taluma raskemaid kalapüügi tingimused, see rauast plaat on valmistatud tugevad materjalid, mis taluvad külmavärinad agressiivne kala ja töötlemata keskkondades.

Kirjeldus:

Materjal: raud (metall)

Pakett Sisaldab:

1 x Luya Raud Plaat

Pange Tähele,:

Tänu ekraani heleduse ja valguse heledus ja paljud muud tegurid, tõelist värvi kauba võib olla veidi erinev värv pildil.

Palun võimaldada kerge kõrvalekalded mõõtmise andmeid.

sku: k161634

Positsioon Jõgi
Brändi Nimi JTZTF
Kategooria MEELITADA
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…