Bowling Bag Ühe Palli Bowling Ball Kott Koos Polsterdatud Palli Omanik Bowling Ball Omanik

0 Reitingud
€10.54 €20.67

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bowling Bag Ühe Palli Bowling Ball Kott Koos Polsterdatud Palli Omanik Keeglikuul 1 Omanik.[Tugev ja Vastupidav]bowling kott on valmistatud tugevast Oxford lapiga materjali ja tugevdatud õmblused, mis on vastupidav ja veekindel.Samal ajal, nad võivad kanda raskeid koormaid ja vähendada rebimine ja hõõrdumist.

2. [Kaitsta Bowling Pallid]bowling kott kaasas valge vaht palli omanik, padjad ja kaitseb teie bowling pallid kahjustuste eest.Aitab teil hoida palli sees kott ja hoiab seda paigas.

3,[Piisavalt Ruumi]ühtse bowling kott on piisavalt suur, et salvestada kõik oma bowling seadmed.Pool võrktaskud salvestada rätikud, vee pudelid, lint -, randme piirded, rahakotid, võtmed ja muud tarvikud.

4. [Lihtne teha], mida on lihtne hoida.Erilise disaini reguleeritav õlarihm, ülestõstetav käepide, lihtne teha.

5.[Kasutajasõbralik]kahesuunaline tõmblukk on lihtne avada ja omada palli.Eesmärk on teha ühe bowling ball ise, sobib ka lisades pallid jooksvalt kott vaba tassima.

värv: hall

Materjal: Oxford riie

Pakendi Sisu:

1 x Bowling Bag

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k172232

Vanus >8 Aastat
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Mündi Nupp

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…