Püügivahendite Kala Huule Gripper Skaalaga Ja Mõõdulint Kalapüügi Konks Eemaldaja Kalapüügi Tangid Koos Kaelapaela Kinnitamine Merevees

0 Reitingud
€17.85 €30.77

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kalapüügi tangid koos mantel:Multi-funktsionaalne kala tangid võivad täita oma erinevaid vajadusi, võib kasutada konksu eemaldaja, punutud line lõikur, kala gripper, kaal press ja split ring tangid.Ohutu lukk ja mantel,saab see olema lukustatud ja pannakse mantel kaitsta tangid ja vältida juhuslikku kahju inimese keha.mugav ja ergonoomiliselt kujundatud käepigistus, kõrge kvaliteedi materjalist, pikema tööea.

Kalad huule gripper:kala huule kahmitseja kalapüügi skaala kuni 40Lbs/18kg ja 35inch/90cm, joonlaud,see võimaldab teil täpselt mõõta ja kaalu oma saagi.Lihtne kasutada,kasutades kala huule gripper saab parem hoida oma kalade ja oma käsi ohutu kahju.Randmele-rihm, mis hoiavad ära juhusliku hävimise ja alati kerge saavutada.

Kalapüügi konks remover:9.56 tolline täispikk,ühe käega,eemaldage kõige konksud isegi sügav varjatud konksud vähem kahju.Nüristatud, konks serva saab vältida kahju kalad ja kalapüük rida.Oluliselt aitab teil vältida kahju, samal ajal eemaldades konksu ja kaitseb sõrmi.

Pakiruumi kaelapaela kinnitamine: konks kaelapaela kinnitamine võib olla seotud käepide püügivahendite,tagab mugavuse igal kalurid kasutada oma tööriistad kergesti, tasuta nende kätte lisades selle oma seadmed.Ja te ei karda, et kaotas oma püügivahendid ja tilk merre.

Kalad plier ja kalapüügi vahendid kaelapaela kinnitamine: kala plier on lihtne suhelda kaelapaela kinnitamine, mida ei ole lihtne kaotanud; Koos mantel, see teeb teid kergesti salvestada, hooliv käepide on lihtne kasutada, mistõttu on mugav hoida kala plier; Laialdaselt kohaldatav lõikamine tamiil, konks eemaldaja, kokkuklapitavad ringi avaja ja kaalu crimper.

suurus:

Konksu eemaldaja: 24.3 cm

Kalapüügi tangid: 16,2 cm

Materjal:Alumiinium sulamist + roostevaba teras

värv:Hõbe+must

Pakendi Sisu:

1 * Konksu eemaldaja

1 * Kala skaala valitseja

1 * Kalapüük tangid

1 * Kalapüük tangid ladustamise varrukas

2 * Missingrope

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k143863

Magnet Kalapüük Jah
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…