Golf Klubi Juht Hõlmab 9pcs Raud Kuulitõukaja Pea Hõlmab Umbra Prindi Golf Rauast Pea Komplekt Hõlmab Väljas Golf Club Puit Juhataja Hõlmab

0 Reitingud
€11.55 €19.24

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kaitsta oma golf raua meie kõrge kvaliteediga malmist kaaned!Valmistatud vastupidavast materjalist, need katted on lihtne kindlaks teha ja kaasaskantav.Nad teevad ka suur soojenemine kingitus golf entusiast teie elus.Hoia oma klubid ohutu ja turvaline meie lihtne-to-use kaaned.

Toote nimetus: Golf PU raud müts kate

Materjal: nahk

Värv: must, valge

Pakendi suurused: pikkus 21cm*laius 17cm*kõrgus 10cm

Kaal: 0.288 KG

Nimekiri:

1set x golf club cove

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurepärane Kingitus: Näidata lugupidamist oma golf-armastav isa, abikaasa või sõber iga kord need vastupidav ja stiilne golf malmist kaaned.See on praktiline ja ainulaadne kingitus, mis kaitseb nende klubide kriimustuste ja rooste.

2.Plekk-Vastupidavad: Hoidke oma golf klubid põlised tingimused meie malmist kaaned.Nad on meisterdatud kestab pikka aega ja plekk-vastupidavad ja veekindlad.

3.Lihtne Tunnus: Meie golf raud hõlmab funktsioon pilkupüüdev number trükkimine on lihtne identifitseerimine, mis võimaldab leida õige klubi kiiremini.Nende kaaned, saate kiiresti leida sobiva raua ja võtke tulistas enesekindlalt.

4.Usaldusväärne Materjal: Meie golf raud kaaned on valmistatud väga hea kvaliteediga PU nahk, pakkuda suurepärane kaitse oma klubid kriimustuste eest ja menetluse algatamine.Easy-to-clean materjal võimaldab pingutusteta hooldus, tagades teie katab otsima täiuslik iga kord, kui tabas muidugi.

5.Lihtne-to-Tassima: Võtta õues kaitse oma golfikepid kergust.Neid on lihtne vedada golf raud katted on kerge ja kaasaskantav, tagades oma klubid viibimise kaitstud kriimud ja mõlgid, kui oled liikvel.

sku: k149424

Materjal Kummist
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…