Golf Set For Kids Golf Mängud Paindlik Väikelapse Golfikepid Multifunktsionaalne Sise-Ja Välistingimustes Golf Mänguasjad Golf Koolitus Seadmed

0 Reitingud
€13.90 €19.87

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See vastupidav ja kvaliteetne golf mänguasja komplekt on täiuslik kaaslane teie lapsed " mänguaeg.See on väärtuslik täiendus nende harrasteita, mis hoiab neid meelelahutust tundi.Ja, see teeb sisukas kingitus iga ambitsioonikaid golfimängija.Muljet oma lapse see hämmastav kingitus!

Kirjeldus:

Nimi: Kids Golf Mänguasi

Materjal: ABS

Toote Kaal: umbes 450g

Toote Suurus: umbes 39.5x10.6x27.5cm/15.55x4.17x10.83 cm

Pakkeleht:

1 Komplekt Kids Golf Mänguasi

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Ehitada: Meie Lapsed Golf Mänguasja Komplekt on meisterdatud karm ABS materjalist, et tagada pikaajaline ja usaldusväärne kogemus, ideaalne karedad ja trummelkuivatid mängida.

2.Kasvatada Oma Oskusi: oletame, et teie lapsed avastavad põnev ja väljakutseid maailma golf see mänguasi set.By mängib, nad arendada oma huvisid ja oskusi, arendades samal ajal kognitiivseid võimeid, nagu koordinatsiooni, tähelepanu ja rohkem.Anna neile lõbus ja huvitavat kasutamise, mis soodustab nende kirg mängu.

3.Täpsus Booster: Meie Lapsed Golf Mänguasi on ideaalne partner, et parandada oma lapse täpsusega, samal ajal suurendades oma oskusi.Must-olla noored golfimängijad on aktiivse mängu aeg, olgu õues või siseruumides ja parandada kiik igal ajal, kõikjal, tulgu vihm või särada.

4.Väärtuslik Täiendus: Kids Golf Mänguasi on väärtuslik täiendus teie laste füüsilist tervist.See annab suurepärase võimaluse neil teostada mängides ja parandada nende tugevust, paindlikkust ja üldise kehalise võimekuse taset.

5.Suured Kingitused: Suurendada oma lapse kognitiivset, mootor ja sotsiaalseid oskusi meie Lapsed Golf Mänguasi.See on lõbus ja hariv viis, kuidas julgustada oma füüsilist aktiivsust ja suurendada oma probleemide lahendamise ja sotsialiseerumist võimeid.Anda oma lapsele kingitus sisukas mänguaeg.

sku: k133859

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…