25UC Läbipaistev PVC Meelitada Kott Kalapüügi Konks Kaitsvad Ümbrised Kalapüügi Konks Kata Kott Kaasaskantav Ostmisele kalastustarbed Ladustamise Kott

0 Reitingud
€1.47 €2.59

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

Ohutu Ladustamise Sööt: See sööt kaitsev kate kaitseb paljud söötasid ja kaitseb sind kalad konksud.Nende meelitada wrapid on suurepärane võimalus vältida probleemideta, kui varras on-teki või kapid.

Selge, PVC Välimus: Serva õmmeldud ehitus ilma liimimine parima vastupidavuse ja funktsionaalsuse.Läbipaistev välimus võimaldab teil näha ostmisele paigaldatud varras kiire valik, kui püük.

Vastupidav ja Pikk-Kestev: Vastupidav, anti-piik materjal kaitseb teie konksud lapsed, lemmikloomad, vaibad, riided, nööri -, naha -, või muud püügivahendid!Meie kala konksu hõlmab ka kaitsta oma varraste ja joont, konksud.

Lihtne Puhastada: Meie ostmisele ladustamise kott on lihtne avada ja sulgeda, võimaldades teil kalad kiiresti.Tänu veekindel materjal, ja kalapüügi peibutis kate on lihtne-pesta ja puhtad, kui ei kasuta.

Universaalne Suurus: Selle ostmisele kaane suurus on umbes 20x11cm/7.87x4.33inches, kui volditud ja lisada teie õngeritv.Neid kalu konksu katted sobivad enamiku konksud ja meelitada turule.

Tehnilised andmed:

Materjal: PVC

Värv: Läbipaistev

Pakendi Kaal: umbes.70g

Suurus: umbes.20x11cm/7.87x4.33in

Pakett Sisaldab:

2tk Kalapüügi Peibutis Ümbrised

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

sku: k150600

värv Selge
Brändi Nimi Toply
Päritolu Mandri-Hiina
Magnet Kalapüük no
Pakendi Kaal approx.70g
Materjal PVC
suurus approx.20x11cm/7.87x4.33in

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…