Karpkala Kalapüügi Komplekt Kaasaskantav Investor Korvi Puuri Komplekti Professionaalne Karpkala Kalastustarbed Kit Püügivahendid Suurem Kalapüügi Edu

0 Reitingud
€1.67 €2.38

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Parandada oma kalapüügi mäng meie karpkala kala lõks!Mõeldud pakkuma igakülgset tuge kalapüügiks, see konks aitab tagada suurem püügi edukus.See sobib kasutamiseks väljas ja täiuslik püüdmine karpkala.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: carp kalasöödaks puuri

Värv: roheline

Materjal: ABS

Atribuut: carp kalasöödaks puuri

Neto kaal: umbes 50g

Kaal koos pakend: umbes 50g

Toote mõõdud: (ligik.)5.4*5.4*5.4 cm/2.13*2.13*2.13 tolli

Pakendi suurus: (ligik.)14*10*1cm/5.51*3.94*0.39 tolli

Pakkeleht:

carp kalasöödaks puuri*1

Märkus: suurus ja kaal on mõõdetud käsitsi, ja seal on väike kõrvalekalle tegeliku

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhusa Kalapüügi Komplekt: Käesoleva praktilise karpkala kalapüügi komplekt sisaldab kõike, mida vaja.See võib meelitada ja püüda jämepea ja muud kalad tõhusalt, mis pakub sulle suurema kalapüügi edukuse määr.

2.Lööklaine Konks Ära: Tõsta oma karpkala kalapüügi mäng meie sööt puuri.Spetsiaalne konstruktsioon lööklaine konksud parandab kalapüügi edukuse määr, suurendades võimalusi kala hammustab, pakuvad tasakaalustamata kalapüügi kogemus.

3.Konks Tõhusus: Kasutades meie carp kalasöödaks puuri ja kala-köitev Professionaalne Konksud, see uuenduslik konks disain on ideaalne meelitada ja kiiresti läbida suu oma suunatud kala, tagades eduka saagi iga kord.

4.Funktsionaalne Komplekt: Varustada ennast komplekt tarvikud karpkala püük.See sööt puuri tagab eduka püügi kohta mis tahes liigi.Konks ja leader: kõik, mida vajame, on selles komplektis.

5.Lihtne teha: Võta oma kalapüügi mängu järgmisele tasemele meie karpkala sööt puuri.Mugavalt lisada ja täida oma valitud söödaks, et meelitada rohkem kala.See vastupidav ja reisi-sõbralik lisaseade võimaldab teil on lõbus kalapüük igal ajal, kõikjal.Sobib kasutamiseks välistingimustes, seadistamine on imelihtne.

sku: k145947

Magnet Kalapüük no
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…