Uus Mini Poker Seatud Õppe-Flash-Kaarte Lastele Kuldne Laste Kaartide Uuendus mängukaardid Õppe Mänguasi Kaardid Gold Foil

0 Reitingud
€1.46 €3.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nad kasutavad oma meelt ja on vastupidavad, ei ole lihtsalt kortsus või kahjustatud.Ideaalne bassein, rannas, või sise-ja välistingimustes, need on lihtne teha ja sageli valmis lõbus!

Toote Stiilis: Gold foil väike pokker

Toote suurus: 3.7*5.6 CM/1.45*2.2

Toote materjal: PET materjal

Toodete Nimekiri:

55*mini poker kaardid

Vaata rohkem toote detailid

1.Erakordselt Vastupidav: Meie mini poker kaardid on projekteeritud taluma kulumine, tänu kvaliteetne veekindel PET-materjali, mis teeb nad firma, ja mitte lihtsalt kahjustatud.

2.Parandada Gameplay: Ehitada oma gameplay oskusi ja sotsiaalseid võimeid meie mini poker kaardid!Interaktiivne ja lõbus multiplayer mänge, ideaalne kõigi oskuste taset.

3.Vaimse Boost: see pole Mitte ainult romaani meelelahutuse vormi, kuid ta kasutab oma vaimu ja parandab teie tunnetus.See huvitav haridus toode on stimuleerida oma aju ja edendada aktiivset mõtlemist.

4.Lõbu Kõigile: Kas teil on pokkeri entusiast, pool armuke, või koguja, need mini poker kaardid on täiuslik teile.Te saate neid kasutada basseinid, rannad, sise-ja välistingimustes, ja nautida mängides oma sõpradega, kes nagu mängivad kaarte.

5.Ruumisäästlik Lahendus: Hoia oma mängu öö kompaktne nende mini poker kaardid ja oma mugav ladustamise kasti.Lihtne teha ja poest seda komplekti ei võta väärtuslikku ruumi oma kodus või liikvel.

sku: k1303

Vanus >3 Aastat
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…