Suusasaapa Kott, Veekindel Lumelaua Saabas Seljakott, Suure Mahutavusega Reisi Pagasi Snow Boot, Kaitsekiivrid, Kaitseprillid . Dropship

0 Reitingud
€11.23 €22.93

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

Suur maht: Umbes 40x38x24cm/15.74x14.96x9.44inches, suured kuid kergete, ja on hea valik sinu jaoks, et transportida oma suusa käik, pakkudes rohkelt ruumi oma suusa saapad, riided, kiivrid, kindad, vee pudel, jne..

Veekindel & Hingav: välimine on valmistatud kõrge tihedusega veekindel oxford riide materjal, hoiab sise-seadmete kuiv.Saab avada ka esipaneeli seistes matt, et hoida oma jalad kuivad, kui muutuvad kinga.

Mitmekülgne Hoiustamine: Meie suusasaapa kott pakkumise side-entry lukuga ladustamine säilitada suusa/lumelaua saapad eraldi, suur peamine sahtel käik, seega seadmed ei ole enam koormust sind..

Mugav & Praktiline: kandesang selle reisi seljakott on varustatud paksenema polster, samuti on reguleeritavad õlapaelad või rinna rihm, see oleks sobiv ja mugav kasutada.

Väljas Suusatamine Valmis: Need suusasaapa või lumelaud reisi pagasiruum kotid suusatamine ja lumelaud hea vastupidavus ja mugav veavad süsteem võimaldab teil jõuda mood.

Tehnilised andmed:

Materjal: Oxford Riie

Värv: Nagu Pildil

Pakendi Kaal: umbes.630g

Suurus: umbes.40x38x24cm/15.74x14.96x9.44in

(Rohkem Suurus Detail, Palun Vaata Pilti.)

Pakett Sisaldab:

1Pc x suusasaapa Kott

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Tingitud erinevusi erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

sku: k2439

Brändi Nimi THINKTHENDO
Tüüp sport Suusatamine
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…