Kaasaskantav Kalapüügi Gripper Roostevabast Terasest Professionaalne Kala Grip Kalapüügi Töötleja Käepide Haara Kalastustarbed Plier Omanik Tööriist

0 Reitingud
€0.76 €1.27

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

funktsioon:

Roostevabast Terasest Käepide: kalapüük tangid vastu roostevabast terasest käepide, mis on vastupidav, korrosioonikindel ja kergesti puhastatav.

MULTI-FUNKTSIONAALNE: Kalapüük tangid on mõeldud mitmeid rakendusi, nagu konksude eemaldamine, lõikamine, traat, valtsimisega varrukad ja painutamine juhtmed.

Mittelibiseva käepidemega: käepide ei libise käepide, mis tagab mugava ja turvalise haardumise isegi märja või kleepuv tingimused.

LIHTNE KASUTADA: Kalapüük tangid on lihtne kasutada, vedrudega disain, ühe käega kasutamiseks.

Kerge ja Kaasaskantav: kalapüük tangid on kerge ja kaasaskantav, kergesti sobituda lahendada kasti või taskus.

Kvaliteetne materjal: kalapüük tangid on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, mis on vastupidav ning hea hinna ja kvaliteedi suhe.

Roostekindlad: kalapüük tangid on roostekindlad, tagades, et neil jääb heas seisukorras isegi pärast pikaajalist kokkupuudet soolase veega.

MULTI-FUNKTSIONAALNE: kalapüük tangid on mitmekülgne ja seda saab kasutada erinevaid kalapüügi stiile, sealhulgas magevee ja soolase vee ja fly fishing.

MUGAV JA PRAKTILINE: Kalapüük tangid on mugav ja praktiline abivahend mistahes angler, mis võimaldab neid kiiresti ja lihtsalt eemaldage konksud, press varrukad ja joon trimmerid.

Pakett sisaldab:

Kalad kontrolli tangid*1

sku: k119551

Magnet Kalapüük no
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…