Ujuva Kala Gripper Kala Huule Grabber Vahend Kala Suu Kahmitseja Kaelapaela Kinnitamine Vastupidav Kala Grippers Merekalad-Sõbralik Kingitus

0 Reitingud
€1.02 €2.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tehtud vastupidavast ABS materjalist, et see sisaldab randmepaela mugavuse.Sobib igat liiki mageveekala, see on täiuslik lisaks oma püügivahendite kogumine.

Toote nimetus: huule-grabber jaoks kalapüük

Toote materjal: ABS

Toodete Nimekiri:

1*huule-grabber jaoks kalapüük

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav Ülekanne: Tänu quick-release lõuad, meie kala grippers lihtne kokkupanemise oma saagi ilma haiget kala, või sinu käest.

2.Eco-sõbralik Disain: Meie kalad gripper edendab null-kahju, kalapüük, vähendades võimalus kahju läbi kaudse kontakti.See ei kahjusta kala või kahju kaalud, tagades süü tasuta kalapüügi kogemusi säästva disaini.

3.Kulumine-Vastupidav ja Tugev: Valmistatud ABS materjalist need kalad grippers pakkuda usaldusväärset ja vastupidav käepide kõik liiki kalu.Oma vastupidavuse tagab, et neil ei murduvad kergesti ja on korduvkasutatavad.

4.Lihtne riputada ja teha: Need kalad grippers on mõeldud kergesti riputada oma vöö või seljakott, nii et te ei kaota neid, kui kalapüük.Nad tulevad koos randmepaela kinnitamine ekstra turvalisuse ja mugavuse.

5.Lai Kasutus: maksimaalse ava 5,6 cm, meie kala grippers sobivad erinevate kalade suurused, muutes need mitmekülgne igasuguseid mageveekalad.Valida on kahe erineva suurusega, väike või suur, vastavalt oma eelistustele ja vajadustele.

sku: k121161

Materjal ABS plastikust
Tüüp Säilitamise Köis
Magnet Kalapüük no
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…