Golfi kott Kott Veekindel PU Golf Tarvikute Kott Lukuga Sulgemist Mini Golf Palli Kott Kaasaskantav Palli Hoidmine Poistele

0 Reitingud
€4.37 €5.46

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Korralda oma golf esemed meie stiilne aksessuaar kott kott on valmistatud vastupidavast PU nahast ja vastupidav PU baasi.Featuring tõmblukk disain ja vastupidav konks lihtne veavad, see on ideaalne kingitus golfi harrastajatele, sõbrad ja pere.Hoia oma golfivarustus ohutu ja organiseeritud iganes sa minna.

Materjal: PU veekindel kangas

Toote suurus: 16*6*3cm/6.29*2.36*1.18 aastal

Kaal: 51g

Värv: valge, sinine, punane

Omadused: Lihtne stiil, lihtne säilitada

Tähelepanu:

Erinevuste tõttu valgustus ja ekraani seaded, värvi kirje võib olla veidi erinev pilt.

Palun lubage jaoks tühised suuruse erinevused on tingitud erinevatest käsi lõpuni.

Pakk Nimekirja:

Palli Kotti, Koti*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Valitud Materjal: Kergesti teha 3 golfi või tarvikud meie PU nahast palli kotti, koti, mille eesmärk on viimane ja taaskasutada.Metallist kinnitusklamber võimaldab ustavust oma golfi kott või vöö.Mitmekülgne ja vastupidav, see mahub 3 golfi või tarvikuid nagu tees, markerid, või divot vahendid, mis on valmistatud vee-vastupidavast materjalist.

2.Täiustatud Stabiilsuse: See palli kotti, koti-on reaalne kuju, hea sitkus, kerge ja tugev PU baasi, ja mini-anti-slip kaasaskantav disain.Te ei saa seista või sügisel seda ja lase tal minna, aga sa tahad.See on täiuslik kaaslane teie golfi mäng.

3.Mugav Heegelnõel: Varustatud usaldusväärse konks, palli kotti, koti saab kinnitada mis tahes vöö või seljakott kergust, mis võimaldavad pingutusteta kaasaskantavuse ja mugavuse golfi harrastajatele.

4.Tarviku Hoiustamine: Meie palli kotti, kott turvaline lukk disain tagab tarvikute ei kuku välja.See on ka väike tõmblukuga mini tasku väärisesemed nagu võtmed või telefoni.Plus, see võib kergesti mahutada palli naelu ja muud tarvikud.

5.Suurepärane Kingitus Idee: See palli kotti, koti funktsioone lihtne värvi disain, mis sobib mis tahes riided.See on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis talub kulumist.Kas teil on koolitus, konkureerivad või harjutada, see kott koti hoiab oma golfi turvaline ja organiseeritud.

sku: k9237

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…