Border collie Lapsed Öösel Valguse Öö Laetav Öösel Tuled Magamistuba Manga, Anime, Joonis Öösel Tuled Lapsed Kingitus

0 Reitingud
€0.46 €11.73

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tooted 1 Funktsioon: 1. "Valge Alus Soe Valgus" Valik on ainult soe valgus, ainult powered by USB, nr lüliti,ilma puldiga .

2. Võimalus "Valge alus 3colours" võib paisata valge valgus, soe hele ja neutraalne, kerge, see saab olla ainult powered by USB on lülitage toide liin, lüliti saab sisse ja välja lülitada öö valguses ja ka saab reguleerida värvi, valgust, ilma puldiga.

3. Tuled "Must baasi 7colours" ja "Crack baasi 7colours" saab nii paisata valge valgus ja värv, valgus, musta base ei saa valgust, crack ' i baas on valge poolläbipaistev crack võib valgust, nii saab powered by USB või kuiv aku, Lamp omanik touch lüliti , ilma puldiga.

4. Tuled "Must baasi 16colours" ja "Crack baasi 16colours" saab nii paisata valge valgus ja rohkem värvi valgust, musta base ei saa valgust, crack ' i baas on valge poolläbipaistev crack võib valgust, nii saab powered by USB või kuiv aku, Lamp omanik touch lüliti, mis on varustatud puldiga.

5.Meie akrüül lamp brändi toorained on ette nähtud Aasia parim akrüül tootjad, arvestades transmittivity võib ulatuda 93%, nii et muster tundub rohkem kolmemõõtmeline ja heledam.

6. Meil on palju stiile.Kui te ei leia objekt, mida soovite selle link, saate otsida see meie laos või võtke meiega ühendust.

7. Eelised: Akrüül plaat ja lamp omanik suuremaks kui 90% teistest 3D-lambid/kõrgeima kvaliteediga trükkplaadi/optimeeritud andmed ja 3D-mustri disain/LED valgus õrn ja ühtlane, nr pimestavad, nr värelus, reguleeritav valgus, ohutud laste silmad.

sku: k90766

Pinge 5V
Päritolu Mandri-Hiina
Võimsus 0-5W
Kasutamine PUHKUS
Funktsioon 1 lapsed kingitus
Elektritootmise liikumine
Funktsioon 2 Lihavõtted
Kuju Diy
On Pirnid Komplektis Jah
Korpuse Materjal ABS
Aku Tüüp PUUDUB
Funktsioon 4 Sõbrapäev
Funktsioon 3 Jõulud kingitused
Sertifitseerimine ce, ROHS
Toote Tüüp Öösel Tuled
Valgusallikas LED-Lambid
On Patareid Kaasas No
Funktsioon 5 Sünnipäeva kingitus
Toite Allikas SM, Kuiv Aku
Funktsioon 7 USB-liides
Funktsioon 6 Magamistuba decor
Tüüp lamp
On Nutikas Seade no

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…