Täieliku Spektri LED Kasvab Tuled toalillede, Reguleeritava Kõrgusega, 3 Valgustus Spektri, Automaatne Taimer, 3/9/12H USA Pistik

0 Reitingud
€7.29 €14.86

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Ainulaadne Kodu Aia Valgustus]See väike kasvab tuled toalillede saab paindlikult asetatud lauad, põrandad, rippuvad, potid, bonsai taimed, ja muud ruumid.See on ka stiilne teenetemärgi kodus ruumi.Soe naturaalne valgus on silmaga-friendly, mis sobib ideaalselt koju ja sisetingimustes ning suur kingitus aednikud ja taimede armastajad.

[Auto/Off Taimer & 10 Juhitava Taset]Meie tehas tuled siseruumides kasvav on tsükli mälu aega funktsiooni (3 Taimeri Valikud-3/9/12 tundi), mis automaatselt lülitub sisse/välja taime lamp iga päev vastavalt teie seadistustele.Ka meie kasvab tuled on 10 heleduse seaded, et rahuldada kerge nõuete iga taime eri etappidel oma elu.

[Reguleeritava Kõrgusega]taim kasvab lambid saab reguleerida vastavalt kõrgust taime.Kui täielikult arenedes see võib hõlmata suurt ruumi, valgusava rohkem lähedal taimed.

[3 Spektri Režiimid Toggle]taim kasvab valgus on 3 valikuline värv režiimid - Valge Valgus; Soe Valge+Punane Valgus; Valge+Punane+Soe Valge Valgus.Lõpmatu lähedal päevavalgus tõhusalt soodustab fotosünteesi osa taimede, sobib kõigile kasvu etappidel erinevad taimed.Varustatud 10 soe valge + 7 soe valge + 3 Punane LED.Värvi temperatuur: 3000-6000.

[Easy Installation]Saan seda teha 30 sekundi jooksul! (Potid ja Taimed Ei ole Komplektis) alumise otsa kasvada lamp võib hõlpsasti lisada potti ja on stabiilne ilma ümbermineku.Ei ole vaja klamber tabel sarnaselt teiste taimede tuled, jäta tabel korralik.Powered by USB või VAHELDUVVOOLU pistik (5V2A adapter komplektis).

Pistiku Tüüp:USA Pistik,see kehtib ka Kanada, India,Mehhiko, Tai, Usa, Filipiinid,Taiwan ja nii edasi.

suurus: 26.5 cm

Materjal: plastik

värv: must

Tööpinge: AC110V

Pakendi Sisu:

1 x Kasvada Tuled

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k176085

Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…