Uks Omanik Riidepuu Punch Tasuta Riidepuu Konksu Koos Küülik Utility Konksud Rätikud Korraldaja Köök, Magamistuba, Elutuba Vannituba

0 Reitingud
€3.88 €7.77

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See uks omanik riidepuu funktsioone, pilkupüüdev disain ja üle kabineti ukse konksud, et aidata, et täielikult ära kasutada ruumi.Lihtsalt riputada otse kabineti ukse poe kööginõud, rätikud, riided, kotid ja palju muud.Maksimeerida oma ruumi, kus see mitmekülgne riidepuu.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Küülik rauast konks

Toote materjal: Raud

Toode värv: Valge

Toote suurus: üks konks: umbes 3*4*8cm/1.18*1.57*3.15 tolli topelt heegelnõel: umbes 5*6*9cm/1.97*2.36*3.54 tolli

Kaal: Üks konks: umbes 18g topelt heegelnõel: umbes 46g

Maksimaalne kandevõime: umbes 3KG

Ulatus kasutamine: kapi uks, jalanõude kapp uksega, kapp uksega, sobib umbes 0,2 cm/0.08 tolli või vähem ukse õmblust, paksus umbes 2,3 cm/0.91 tolli ukse plaat

Pakkeleht:

1tk*Ukse taga riidepuu 2-konksud

VÕI

3tk*Ukse taga riidepuu ja 1 konks

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Peatamise Lahendus: hüvasti täis countertops.Meie üle kabineti ukse konksud on ideaalne peatatakse rätikud, nõud ja muud esemed.Sobivad ustele paksusega 0,9 või vähem, need vastupidav rauast konksud toetab kuni 3kg.Mingeid tööriistu ega puurimist vaja!

2.Jumalik Lisaks: Meie üle-ukse konksud uhkeldama armas jänes muster, mis segud, mis sisaldavad mis tahes decor stiilis.Nad on nii dekoratiivsed ja funktsionaalsed.Ideaalne rätikud, mütsid, mantlid, ja rohkem, see pilkupüüdev konks on ideaalne ruumi kokkuhoiuks.

3.Maksimeerida Ruumi Kasutamise: Meie üle kabineti ukse konksud pakkuda ruumisäästlik lahendus, aidates teil täielikult ära kasutada ruumi taga kapp uksed, luua puhas ja organiseeritud keskkond.Lõika segadusega ja maksimeerida oma ruumi, kus see uuenduslik ukse riidepuu konksu.

4.Lihtsustatud Ühendamine Kraavi tüütu paigaldamise käigus - nende üle-kabineti ukse konksud on lihtne kasutada - lihtsalt oota uksed slots rohkem kui 0.08 tolli lai.

5.Multi-kasutab Riidepuu Konksu: hüvasti täis esinemised ja tere korraldada ruumides, kus on need üle kabineti ukse konksud.Hoia oma magamistuba, elutuba, vannituba, köök, või uuringu toas korralik, kasutades neid mitmekülgne konksu pood rätikud, riided, kotid ja muud esemed.

sku: k8906

Materjal malm
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…