Mootorratta Jalg Plaat Vastupidav Mootorratta Parkimine Seista Universaalne ABS Jalg Pad Parkimine Kuum Kõnnitee Pehmesse pinnasesse

0 Reitingud
€2.48 €4.95

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Vastupidav Mootorratta Parkimine alus on valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, mida on võimalik kasutada korduvalt.

1. Kõrge klassi materjalist, vastupidav kasutamiseks.

2. Anti-skid disain, lisab stabiilsust oma mootorratas.

3. Kerge ja kaasaskantav, lihtne teha.

Omadused:

Nimi: Mootorratas Jalg Pad

Materjal: ABS

Suurus: umbes 8.99*5.68 cm/3.54*2.24 tolli

Pakkeleht:

Mootorratta Jalg Pad*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Valmistatud kvaliteetsest ABS Materjalist: Mootorratas Jalg Pad on soojuse-vastupidavad ja väga usaldusväärne, mis on valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist ja sobib pikaajaliseks kasutamiseks.

2.Anti-slip Disain: Mootorratas Seisma Padi aitab saab kasutada suurendada hõõrdumist ja suurendades stabiilsust oma mootorratas koos anti-slip disain.

3.Lihtne teha: Kui Jalg Pad on väga kompaktne ja kaasaskantav, mis võib kergesti teha koos teiega.Seda on lihtne kasutusele võtta, taskud, nagu saddlebags ja õli paak kotid.

4.Laia Kasutusvõimalust: See Nonslip Parkimine Seista Plaat sobib kõige mootorrattad eriline muster tagasi, et parem hoidke maa, mis on suurepärane vahend väljas parkimine pehmele pinnasele.

5.Mitu Kasutamise Korral: Mootorratas Jalg Plaat on erinevaid kasutamise korral, näiteks garaaž, asfalt tee ja kruusatee, kas see on päikeseline, tuuline, vihmane või lumine.

sku: k8786

Mudeli Nimetus Mootorratta Seista Pad
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp ABS

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…