2X 6 Viis Kaitsme Plokk Tera kaitsmekarbi Negatiivseid Bussi - ATC/ATO Paat Jaht Sõiduki Auto RV Auto Haagis Veoauto, MAASTUR

0 Reitingud
€20.86 €33.11

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2X 6 Viis Kaitsme Plokk Tera kaitsmekarbi Negatiivseid Bussi - ATC/ATO Paat Jaht Sõiduki Auto RV Auto Haagis Veoauto, MAASTUR Premium Kvaliteet ja Ohutu Materjal: toode on valmistatud PA66 leekiaeglustavad, kõrge - ja madala temperatuuri vastupidav materjal, selle kaitsme hoidja vastab kõikidele standarditele täiuslik kaitsmekarbi.See on mehaaniliselt tugev, soojustatud ja tulekindla.Seal on vaevalt põhjustada mõne küsimuse, nagu toota murd, deformatsioon, sisepõlemis-või lühis nähtus.

Kaitse Katte & Trükitud DIY Kleepsud: Läbipaistev plastikust kaas kruvi mutter, lihtne kasutada, pritsmete ja tolmu-tõend disaini.Lisab ekstra kaitset sinu kaitsmekarbi & kaitsmed.Tule koos multi-function kleepsud DIY oma konkreetset vaja, mugav läbivaatamiseks ja remont, lihtne tõrkeotsingu väljas.

Lihtne Paigaldada: kõik kinnitusvahendid on valmistatud kvaliteetsest materjalist, sisend kaitsmekarbi ja väljundi lõppu on fikseeritud karmistamist kruvid, mida saab paigaldada kiiremini ja kaitsmekarp on fikseeritud isekeermestavad kruvid, mis teeb paigaldamise lihtsamaks ja turvalisemaks.

Lai Appication: See Kaitsme Plokk sobib kõikidele sõidukitele, millel on võimu allikas.Laialdaselt kasutatakse Auto -, Paadi -, Veoauto, Haagis, Buss, RV, RZR, UTV, Pontoon, Jaht, Tanker, jne.Iga kaitsme kaitsmete karbi saab ühendada mis tahes ringkonnakohtu elektriseadmed.Näiteks: laelambid, esituled, udutuled, tagatuled, rocker-lüliti lülitab lüliti, jne.

Mugav Märge: nüüd saate alati teada, kui midagi läheb valesti teie auto ja mille osa te vajadust määrata selle unikaalse 6-way kaitsmekarbi!Kaitsme plokk näitab täpselt, kus on lühis või mõni muu viga, nii et saate kergesti kindlaks teha ja seda muuta.

Pinge: 32V DC /nimivool: 75A

Ühe nimivool: 20A /Praegune Vahemik: ATO/ATC-Sulavkaitse 1A, 20A

Peamine Traat Terminal: M6 Polt (75A, 32V DC Max)

Peamine Traadi Suurus: # 4-6 AWG

Ühe Traadi Terminal: M4 Stud (20A, 32V DC Max)

Ühe Traadi Suurus: #AWG 12-16

Toode Net Kaal: 174G

värv:Nagu näha

Materjal:plastik

suurus:120 x 50 x 52 mm

Pakendi Sisu:

2 x 6 Viis Tera kaitsmekarbi Plokk

24 x Kollane Heat Shrink Pistikud

4 x Etikett, Kleebised

8 x 5A Tera Kaitse

4 x 10A Tera Kaitse

4 x 15A Tera Kaitse

8 x 20A Tera Kaitse

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k15066

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…