Kardin Vardad Nr Puurida Kardina Rod Sulgudes Konksud Küünte Tasuta Reguleeritav Stick Kohta Kardina Rod Läbipaistev Konks

0 Reitingud
€23.59

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kardin Vardad Nr Puurida Kardina Rod Sulgudes Konksud Küünte Tasuta Reguleeritav Stick Kohta Kardina Rod Läbipaistev Konks Kardin Vardad Nr Puurimise: saad Nr Puurimise Eesriide Sulgudes.Kaasaegne disain läbipaistev millega rod bracket, lihtne ja elegantne välimus, mis sobib enamike koduste stiile, Kaunistada oma vannituba/magamistuba/elutuba/kontor.

Kvaliteetne materjal: Need isekleepuvad kardina konksud on valmistatud kõrgekvaliteetsest materjalist, vastupidav, veekindel ja ei ole kerge kaduma, tugev adhesioon ja hea kandevõime.

Lihtne Paigaldada: Tugev liim tagaküljel, lihtne paigaldada.Nr puurimise vaja, ei ole kahju, et seinad.Esimene pulk kardin rod bracket sile koht seinale ilma mulgustamiseks augud, seejärel vajutage kardina rod arvesse hoidik ja lukustage see plastikust klamber, see saab kergesti paigaldada ilma tööriistade, ja samme kasutamine on väga lihtne ja kiire.

LAI KASUTUSALA: Drill-tasuta kardina rod omanikud ei sobi siledad pinnad, nagu näiteks kodu kujundamisel, klaas, peegel, plaatide, marmori, roostevaba teras jne.Need ei sobi värvitud või tekstuuriga seinad.Drill-tasuta kardina rod sulgudes on hädavajalikud esemed meie igapäevast elu.

SUURUS JA kandevõime: Drillless kardina rod sulgudes on sobiv kardin vardad või rätik vardad vähem kui 2,2 cm läbimõõduga.Kardin rod omanik on kandevõime 3kg/6lbs, ja liim kardina rod omanik saab tagada ohutu kasutamise.Kui teie kardin vardad ja toone on üle 6LB, palun lisa mõned tooted toetust enne rippus.

suurus: 6 x 6 x 4.1 cm

Materjal: ABS

värv: läbipaistev

Pakendi Sisu:

45 x konks omanik

/

40 x konks omanik

/

30 x konks omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k86942

Kanga Tüüp PUUVILL
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…