Põrgatama Palli Mängu Lauatennis Backgammon Lauamänge Pool Mängud Perekonna Mäng Öö Põrgatama Palli Haridus Mänguasjad Ühendust Palli

0 Reitingud
€2.08 €4.15

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin mäng, mis võib stimuleerida oma kujutlusvõimet ja loovust, samal ajal suurendades oma intellektuaalset arengut?Otsida enam kui meie mitmekülgne Ping Pong lauamäng!Kas sulle meeldib lauatennis või backgammon, on see tugev ja vastupidav mäng on suurepärane võimalus hoida oma meelt hõivatud ja oma kanged kõrge.Ja mis kõige parem, see muudab suurepärane kingitus igaühele, kes armastab hea väljakutse.

Kirjeldus:

Toote materjal: ABS

Toote kaal: 340g

Toote suurus: umbes 30x30x5cm/11.81x11.81x1.97 cm

Pakkeleht:

Šassii x1

Pallid x30

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Hübriid Lõbus: Ping Pong Mäng Juhatuse ühendab kaks armastatud sport arvesse ainulaadne kogemus.Tema ebatavaline disain inspireerib loovust ja kujutlusvõimet samas pakkuda virgutav mängu konkurentide vastu.

2.Suurendada peenmotoorikat: Tõsta oma kognitiivse funktsiooni Ping Pong lauamäng, sest see nõuab loogilise mõtlemise ja strateegiline planeerimine.Ideaalne teie reaktsiooni kiirus ja käe-silma koordineerimine, parandades samal ajal oma intellektuaalset arengut.

3.Edendada tihedad Suhted: Meie ping pong lauamäng annab mitmekesise gameplay võimalusi tõhustatud emotsionaalne side koos pere ja sõpradega.Naudi soe ja kutsuv ümbrust, et tuua rõõmu ja lõbu oma kogunemised, ja teha meeldejäävaid hetki koos iga vanuserühma.

4.Töökindlus: Meisterdatud hea kvaliteediga materjale, meie ping pong mäng juhatuse tagab tugev ja vastupidav jõudlust.Plus, see on keskkonnateadlikud ja täiesti lõhnatu, tagada ohutu ja mõnus mängimise kogemust.

5.Ideaalne Kingitus Andes: See Ping Pong Mäng Juhatuse toob tundi lõbus teie sõbrad, pere või töökaaslased.Nad hindavad see imeline kingitus ja tunda sinu soojust ja hoolitsust.See sobib sünnipäevad, Jõulud ja palju muud.

sku: k8653

Vanus >3 Aastat
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…