Matkatarvete Desktop Riiul Juhatuse Ilus Muster Piknik Ladustamise Rack Multifunktsionaalne Ladustamise Lõikamise Protsessi Omanik Must

0 Reitingud
€5.73 €15.08

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See matkatarvete on must-have!See on korduvkasutatav, on matt pihustada pinnale, ja on väike ja kerge, mistõttu on seda lihtne pakkida ja kanda.Paigaldus auk seisukoht on väga lihtne setup.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Telkimine Rack

Materjal: raud

Värv: Must

Paksus: 1,2 mm

Toote mõõdud: (ligik.)Vastavalt 45,6*10.7 cm/17.95*4.21 tolli

Kaal: 350g

Lambi augu läbimõõt: 1cm, riiul augu läbimõõt 1.3 cm

Toodete Nimekiri:

1*Telkimine Rack

Märkused:

Palun lubage 0,5 cm/0.20 vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi punkt, loodan, et saate aru.

Vaata rohkem toote detailid

1.Töökindel Tugevus: Meisterdatud suure kõvadusega metall suurepärase korrosioonivastase võimeid, see laager hammas annab hea kandevõime taluma range outdoor tegevuste ja funktsioonide korduskasutus, taaskasutus, laiendatud kasutuse puhul.

2.Uimastamise Viimistlus: telkimine hammas on matt pritsida pinnad ja lõikamine protsess, mis annab talle rohkem tekstuur ja vastupidavus.Ainulaadne ja ilus kuju ja ilus muster muudab see suur lisaks oma väljas seiklus.

3.Reisi-Sõbralik: See telkimine hammas on mugav reisida, kuna see on varustatud ladustamise kott pakendamine, mis muudab väike ja kerge.Saate hõlpsasti pack see oma seljakoti või auto pagasiruumi ja nautida väljas seiklus.

4.Sujuv Paigaldus: eelnevalt puuritud augud, saate kergesti määrata, kuni seda telkimine hammas minutit.See on väga mugav salvestada kui seda ei kasutata.

5.Mitmekülgne Kasutada: Tõsta oma camping kogemus see hammas.See mahub lauanõud, peatab esemed, või kasutada lauaarvuti ladustamise rack.Mitmekülgne disain kasutab mitmesuguseid ja lihtne ladustada.

sku: k8036

Tüüp Muud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…