Soojendusega Vest Naistele, Unisex Kapuutsiga Zip Vest 3 Taset Laetav USB kaudu Laadimine Keha Soojemaks Pestav Kerge Zip Jope

0 Reitingud
€42.81 €85.61

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Viibimise mugav õues meie Unisex Soojendusega Vest.Valmistatud pehmest, kuid raske materjalid, see soojendab teie kõhu -, selja -, kaela -, ja talje.Roheline madal temperatuur 38-45℃, see on ideaalne mitmekülgne kasutab.Naudi pikk toide aega, liiga.

Toote Nimetus: Kaheksa Tsooni Kütte Tuba Puuvillane Vest

Toote Nr.:56708

Kangas: Shell kangas 100% polüester kiud

Õlad: Pruun on PU nahk

Vooder: 100% polüester kiud

Täidis: imitatsioon mälu silk pressitud puuvilla

Väljundvõimsus: 5V/2A

Suurus: M suurus ~ 3XL suurus

Värv: Must

Kütte-element: metall, traat, küte

Kütte tabletid: kaheksa tabletti

Kaks kehaosa: 2 kõhu tükki

Kuus tükki tagasi: 1 tk kohta kuklasse + 3 tükki tagasi + 2 tükki vööl

Avatud juhiseid

Vajutage ja hoidke all klahvi lüliti nuppu, 1-2 sekundit, et alustada tööd.Sel ajal, kui punane tuli põleb, ja töö on kõrge käik.See automaatselt hüpata teine käik 5 minutit ilma käsitsi sekkumiseta (kõrvaldades sobimatusest esimese aeg kasutajatele on kõrge temperatuur) ja displei sinine.Arvestades tööde keskmise temperatuuri tasemele.Vajutage lüliti käsitsi reguleerimiseks, et madala temperatuuri tasandil.Sel ajal, roheline tuli ei kuvata.Vajutage lülitit uuesti kohaneda kõrge temperatuurini. (Pärast käsitsi sekkumist, sel ajal, masin enam automaatselt hüpata teisele tasemele. )

Nimekiri:

Soojendusega Vest Kapuutsiga x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidavus Garanteeritud: Valmistatud metallist kiudaineid kütte traat, meie soojendusega vest kapuutsiga saab hakkama sage pesemine, vedur, ja voldid kaotamata selle kvaliteeti.Vastupidav tõmmates ja kõrge temperatuur, seda saad viimase saate puhul hooaega tulla.

2.Talvel kaitse: Jääda, soe ja mugav ajal, karmide talvede meie Soojendusega Vest Kapuutsiga.Sisaldades smart temperatuuri kontrolli süsteem, see soojendab kõhu -, selja -, kaela -, ja talje tsoonid seista külm tuul ja hoida sind toasty kogu pika päeva.

3.Täiustatud Temperatuuri Kontroll: Nautida kohandatud soojust meie soojendusega vest on kolm temperatuuri seaded (sinine keskmise temperatuuri vahel 45-55, punane, kõrge temperatuur vahemikus 55-65 ja roheline madala temperatuuri vahel 38-45).

4.Mitmekülgne Kasutab: Kas teil on telkimis -, jooksu -, rock climbing, kalapüük, või töötavad välitingimustes, see soojendusega vest kapuutsiga hoiab sind soe ja mugav iga ilmaga.

5.Erakordne soojus säilitamine: pikk toide kuni 7 tundi, saate kohandada oma temperatuuri eelistatakse kõrge, keskmise või madala 4-6, 5-6, või 6-7 tundi vastavalt järjepideva soojuse kõik läbi.

sku: k24888

Sugu Mehed & Naised
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Materjal Polüester
Funktsioon Soojusenergia
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…