Päikese Tuled Väljas 6 Pack, 100LED/3 Transpordiliikide 270° Valgustus Nurk Liikumisandur Turvalisuse Tuled, IP65 Veekindel

0 Reitingud
€36.67 €66.68

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[100 LED Ultra-Ere Päikese Liikumise Tuled Väljas] 6 pack päikese tuled väljas on varustatud 100 heledam LED ' idega iga pakk , mis on suurem heledus ja pikem tööiga.Need päikese tuled on varustatud 1200mAh aku ja võtta ainult 6-8 tundi täielikult laetud otsese päikesevalguse käes.Valgustus nurk on kuni 270°, mis toob laiem ja heledam valgustus ala ja teha oma viis koju turvalisem ja soojem.

[3 Intelligentne Valgustus Režiimid] 1) Tugev valgustus - režiim- kui inimesed möödunud, liikumisandur valgustus süttib maksimaalse heleduse ja lülitub välja, kui on keegi, läheduses. 2) Kõrge valguse + kerge valgustuse režiim, kui inimesed möödunud, päikese valgustus süttib maksimaalse heleduse.Kui keegi möödub, päikese seina tuled alati valgust vähe režiim. 3) Väike valguse režiim, liikumisandur valgus on alati veidi valgust riik pole tähtis, kui on keegi möödaminnes.

[IP65 Veekindel ja Lihtne Paigaldada] solar väljas tuled on valmistatud IP65 veekindel materjal ABS, isegi siis, kui väljas ilm on halb, see töötab suurepäraselt. (Külm Vastupidav / Kuumakindel / Water Resistant).Ole tüütu juhtmete või adapterid vaja.Võid leida koht kusagil, mis saab vastu võtta päikeseenergia, nagu aiad, piirded, terrassid, sõiduteele, väravad, jne ja siis fix väljas led tuled lisatud kruvi.Täiuslik paigaldamise kõrgus on umbes 2-3 meetrit.

[Tõhustatud PIR Liikumisandur & Eco-sõbralik] Built-in human sensor, päikese tuled väljas saab avastada tegevust, inimese keha või objektide 120° & kaugel 33-36 jalga.Kuna kaugseire osa on kõrge tundlikkus liikumise lähedal inimesi, kui ükski inimtegevus on avastatud 20 sekundi jooksul, liikumisandur väljas valgust liikumisanduri automaatselt välja lülitada, mis aitavad säästa energiat, ning elektrienergia, tagamaks pikema kasutuse ajal.

Värv:Nagu Näha

Materjal:PP

Suurus:98 x 130 x 50 mm

Pakendi Sisu:

6 x seina lamp

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k77258

Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina
On Pirnid Komplektis No

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…