Päikese Väljas Tuled LED Solar Turvalisuse Tuled lainurk Päikese Jõul Tuled Veekindel Päikese Seina Tuli välisuks Hoovis

1 Reitingud
€15.10 €39.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Päikese Väljas Tuled LED Solar Turvalisuse Tuled lainurk Päikese Jõul Tuled Veekindel Päikese Seina Tuli välisuks Hoovis Kasutada meie Päikese Liikumise Tuled valgustavad oma õueala.Need tuled on pikk eluiga tänu oma nelja-core lõhkemist lamp helmed ja suurema mälumahuga.Vastupidavus on ette nähtud karastatud klaasist ja suurepärane katvus on tagatud nr surnud nurga valgustus.Ideaalne esteetiline ja turvalisuse nõuetele oma kodu.

Kirjeldus:

Nimi: Väljas Päikese Valgus

Veekindel hinne: IP67

Valgusallika tüüp: LED

Eluiga: 50000 h)

Pakkeleht:

Väljas Päikese Valgus*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pikk tööiga: Powered by kõrge efektiivsusega päikesepaneele ja kaitstud vihma, need väljas päikese tuled pakkuda pikaajalist kasutamist oma aed, hoovis või rada.Ultra-ere valgusallikas, särada kogu öö, iga öö, töökindel vihma eest.

2.Varustatud Led-id: oma suure heleduse LED lamp rant valgusallikas ja multi-core särav disain kokkulepe, meie väljas päikese tuled kiirgavad võimsam kuma.Nelja-core lõhkemist lamp helmed tagada tõhus energia tarbimise ajal valgustus üles oma sõiduteele või terrass, päeval või öösel.

3.Enam Valgustus Tundi: integreeritud kere ja suurema mälumahuga need väljas päikese valgustus annab pikema valgustus.Featuring energiasäästlik uue sõiduki aku, see võimalus annab ühtlase soojuse hajumise ja vastupidav pakend kestev kasutamine.

4.Lihtne Kasutamine: Meie väljas päikese valgustus on hea compression koefitsiendid ja tugeva valguse edastamist, mis võimaldab neil taluda suuremat survet ja tagavad kiirema soojuse hajumist.Võite kasutada neid kõikjal väljaspool.

5.Nurga Muutmine: tagumine pöörlev konsool meie Väljas Päikese Tuled on rooste-vastupidavad, pakkudes ohutu ja turvalise nurga reguleerimiseks.Kui 180rotatable disain tagab nr surnud nurga valgustus, pakkudes muretu valgustus oma väljas ruumi.

sku: k103612

Omadused Pikk Kasutusiga
Valgusallikas LED-Lambid
Kasutamine PUHKUS
Feature2 päikese valgus
Feature3 päikese väljas valgust
On Hämardatav No
Feature4 läbi ukse päikese valgus
feature7 päikese valgus 100w
feature6 sise-solar light
Sertifitseerimine PUUDUB
On Pirnid Komplektis No
Stiil Modern Stiil
Toite Allikas Päikeseenergia
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Õues Päikese Valgustus |
feature8 solar turvalisus kerge väljas
Feature1 LED Light
Feature5 tuled ukse
Brändi Nimi AOKAILA

Kliendid, Q & A

avatar

väga hea.Tänud

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…